Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ydstebø ble Rogalands kommunikasjonsprofil

Alfred Ydstebø (t.v.) fikk overrakt diplom og tittelen Rogalands kommunikasjonsprofil 2017 av Henrik Arnestad Salthe, leder for Stavanger-kontoret til Gambit H+K. Foto: Privat

Kommunikasjonsbyrået Gambit H+K har kåret Alfred Ydstebø til Rogalands kommunikasjonsprofil 2017.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2018 kl 11:29

– Ydstebø har gått fra å være kjent som Acta-gründer med privatfly, til nå å bli sett på som en ansvarlig og solid forretningsmann med et ektefølt engasjement for Syria-flyktninger i Libanon. Han er slik sett en del av en ny generasjon forretningsfolk som ønsker å bruke virksomheten sin til både å tjene penger og til å bidra til å løse samfunnsproblemer. I tillegg har han brukt annerledes virkemidler, blant annet ved å gi ut egne bøker, for å bygge profilen videre, sier Henrik Arnestad Salthe som leder Stavanger-kontoret til Gambit H+K.

Kommunikasjonsbyrået gav andre- og tredjeplassen i kåringen til to politikere fra hver sin side. Stavanger SVs Eirik Faret Sakariassen fikk andreplass for sin bruk av sosiale medier og klassisk merkevarebygging.

Tina Bru fikk tredjeplassen for sin evne til å sette Rogaland på kartet som oljepolitiker og for sin evne til å snakke direkte og upolert gjennom podcasten Stortingsrestauranten.

En rekke kandidater ble nominert, blant annet gjennom sosiale medier. Kandidatene ble vurdert bestående av Gambit H+K sitt Stavanger-kontor: Henrik Arnestad Salthe, Borghild Eldøen, Ingveig Tveranger, Inger Johanne Stenberg og Anne-Kathrine Bergh.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...