Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

– Vi stiller med godt humør

Den blide trio: Bjørn Kahrs, Tor Magne Larsen og Svein Livar Haga er alle klar for å kjempe for Høyres ære. Foto: privat Foto: privat

Under sceneshowet på Vårmarken er det i år duket for politikerduell.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2019 kl 15:05

- Vi stiller med godt humør og ekstrem nasjonal og kommunal kunnskap, sier Bjørn Kahrs lattermildt.

- Vi har kanskje litt høy snittalder, men håper å få med Renate Kolnes på vårt lag - kanskje med gode smaksløker... fortsetter Kahrs.

Det spreke laget som så langt er trommet sammen fra Høyre er Kahrs, Tor Magne Larsen og Svein Livar Haga. Seg i mellom må de ble enige om hvem som skal ta hvilke kategorier under konkurransen, som er som følger: 1) Quiz - Hvilket parti har best lokalkunnskap? 2) Spis opp maten - Hvilket parti har best smaksløker? 3) Melkespannholding - Hvilket parti har størst utholdenhet og tåler mest smerte? 4) Bruskasseklarting - Hvilket parti bygger det høyeste tårnet av bruskasser?

I den uformelle og sterkt humoristisk preget konkurransen, ledet an av landsbyforeningen og Bygdebladet, vil Høyre bli utfordret av både MDG, Sp, Ap, Krf, Frp og sannsynligvis også Venstre.

- Det stemmer at Venstre jobber med saken, så her blir det kniving mellom mange lokalpolitikere og partier om å bli politikernes mesterlag i bygda. Vi lover høy underholdningsfaktor - dette må du ikke gå glipp av, konstaterer Svein Sørnes og legger til at det også er mye annet kjekt under sceneshowet denne dagen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...