– Vi gleder oss stort

Fra torsdag til søndag arrangeres Hummerhelg 2018. Foto: Arkiv

Fra torsdag 25. oktober til søndag 28. oktober arrangeres det Hummerhelg 2018 på Hummermuseet. Slik blir programmet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Vi gleder oss stort til helgens arrangement. Vi både tror og håper det blir en kjekk og innholdsrik helg, sier Oddbjørg Sætre, kulturleder i Kvitsøy kommune.

Torsdag 25. oktober er det nemlig duket for Hummerhelg 2018 på Hummermuseet. Arrangementet strekker seg fra torsdag til søndag, og langhelgen er spekket med aktiviteter for både barn og voksne. Her kan du se hele programmet.

Det blir blant annet bildekveld i regi av Kvitsøy Historielag, som tar de besøkende med på en reise gjennom Kvitsøys historie. Videre blir det «Ungdommens kveld på Hummermuseet», hvor det rigges opp til kinokveld. Lokale kunstnere og hobbyfotografer stiller ut enge foto med inspirasjon hentet fra Kvitsøys natur, og Einar Øverenget holder foredrag om temaet lykke.

Det blir også kåring av årets beste hummerbilde, en konkurranse som har pågått på Kvitsøy de siste ukene. I forbindelse med Hummerhelg 2018 arrangeres det også mellematkonsert av Kvitsøylyd, med lokale musikere som Hyttetu, Charlotte Bjørsvik og Lighthouse Singers.

For de aller yngste blir det blant annet ansiktsmaling, tegneaktiviteter og bretting av papirbåter.

Ifølge Sætre ligger det naturligvis mye forberedelser bak Hummerhelg 2018.

– Her er det flere arrangement som skal sys sammen og gjennomføres i løpet av en langhelg. Det ligger mye praktisk arbeid i forberedelsene av både konserter og foredrag, sier kulturlederen.

Nå ser Sætre fram til åpningen av Hummerhelg 2018, som den femte hummerhelgen i rekken.

– Vi håper på godt oppmøte, hvor de besøkende sitter igjen med gode opplevelser etter en innholdsrik og sosial helg med mye Kvitsøy-kultur, avslutter Sætre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...