Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

– Vi gir fem julegleder

Thor Geir Harestad er medlem i Randaberg kommunestyre for Venstre. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv).

Kommunen har avsluttet året med flere positive vedtak som med glede tar oss inn i 2018. Jeg setter ekstra stor pris på følgende fem bidrag.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2017 kl 13:12

LESERBREV: For det første har kommunen sikret byggetrinn to på nye Harestad skole som skal stå ferdig høsten 2020 og gi rom for alle elevene i den største av våre tre skolekretser. Et enstemmig kommunestyre holder hva det lover. Vi investerer i kvalitet for våre barn.

For det andre kuttes ikke i driftsbudsjettene som fører til oppsigelser. Det betyr at kommunens ansatte fortsatt skal levere tjenester med det som kalles kloke hoder og varme hender.

For det tredje er Vistnesveien nå gitt høyeste prioritet. Planen for denne fylkesveien er klar for utbygging med større veibredde for syklende og gående. Øystein Stjern og Jarle Bø skal ha all ære for at den lokalpolitiske fornuften i arealpolitikken holder stø kurs.

For det fjerde har elitesvømmerne i Randaberg i lengre tid hatt for lite treningstid. Det har vært ønskelig fra politisk hold at kommunen administrativt skulle løse en såkalt floke ved å gi svømmegruppen en nøkkel utenom ordinær åpningstid. Bjørn Kahrs har her vært den politiske motoren som har samlet partiene under slagordet «fiks det».

Venstrepolitiker Thor Geir Harestad er godt fornnøyd med at byggetrinn to ved Harestad skole skal stå ferdig høsten 2020. Foto: Randaberg kommune/skisse

Så er blitt gjort i vedtaks form. For det femte har vi en ordfører som har bidratt til at ingen skoleklasser på Grødem blir slått sammen til storklasser fra nyttår, selv om økonomien er trang og det kuttes i budsjettene.

Denne trusselen om fusjon kom midt i skoleåret fra skolens rektor som ville fusjonere de tre tredjeklassene og de tre fjerdeklassene til to klasser på hvert trinn - med rundt 30 elever i hver klasse. Han fant ikke andre kutt enn de som rammet elevene direkte.

Vi er stolte av vår politisk samlende ordfører Kristine Enger som hjelper til når det trangs som mest. En flott juleglede til elever og lærere på Grødem.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...