Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Vel blåst av både folk og vær

Minivogn: Både traktor og truck var med for å trekke vogner i toget, men Ze-Bra barnehage viste at det kan holde med pedaler. Foto: Andreas Ramsay Thorsen

Den friske brisen gjorde godt for flaggprakten, og etter flaggheising og appell gikk et jublende tog rundt Randaberg sentrum, med Randaberg Arena som endestasjon.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 17.05.2018 kl 19:16

Programmet i Randaberg startet klokken 08:00, med flaggheising i sentrum akkompagnert av Randaberg Musikkorps, og så en appell ved ordfører Kristine Enger.

I tiden frem mot klokken 10 samlet stadig flere seg langs togruten, som startet i Torvmyrveien ved gamle Harestad skole og endte i Randaberg Arena etter en loop rundt Randaberg sentrum.

I tillegg til taler fra blant annet prost Kjetil Aano og ordfører Kristine Enger, så vel som musikk fra kommunens korps og kor, var det mye god mat og snop for dem som ble sultne av å gå i tog.

Feiringen fortsetter utover ettermiddagen og kvelden, og fra og med kl 14 blir det Eldrefest på Forsamlingshuset, og deretter Nasjonalfest med Mannskoret og Sigurd Risa.

Åpne bildegalleriet til høyre og se 17. mai-begivenhetene fra begynnelse til slutt!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...