Stort bildegalleri fra fotballskole:

Dylan (11) valgte fotball framfor ski

Dylan og rundt 30 andre barn byttet ut ski og staver til fordel for ball og fotballsko i vinterferien. I Randaberg Arena var det duket for fotballskole.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Skyt, ropes det, etterfulgt av et rungende jubelbrøl idet ballen smyger seg på innsiden av stolpen og treffer nettmaskene.

Målscoreren strekker armene i været og omfavnes av sprudlende fotballspillere, som skaper både trøkk og stemning i Randaberg Arena.

Her har barn fra 1. trinn og oppover samlet seg. De har med treningsklær og fotballsko, og en god dose iver og treningsglede.

Her tilbringer de ukedagene, i forbindelse med fotballskolen som Randaberg fotball sin fotballfritidsordning (FFO) arrangerer i vinterferien.

Blant dem som har knyttet på seg fotballskoene er Dylan Amjadian (11), Kaja Løland (9) og Isabella Sande (9). Selv er de storfornøyde med å kunne tilbringe ferien i Randaberg Arena.

– Det er mye kjekkere å spille fotball enn å dra til fjells i vinterferien. Her trener vi hardt og har det kjekt, sier Dylan.

– Vi har trent på skudd, pasninger og straffer. Her lærer vi mye og det er veldig kjekt å være sammen med mange andre barn, legger de to jentene til.

Les også: Skikkelig målfest i brennhett lokaloppgjør

Godt tilbud i vinterferien

På sidelinjen står Knut Norgren, sportssjef på Wang toppidrett og leder for RILs FFO. Han følger nøye med på de bortimot 30 barna som utrettelig springer fram og tilbake over gressmatta.

Han forteller at det er langt ifra første gang de arrangerer fotballskole. Det gjør de nemlig flere ganger i året, og ofte er det langt flere enn 30 fotballglade barn som benytter anledningen.

– Nå er det ferie, og da er mange bortreist. Vi er likevel godt fornøyde med oppmøtet. De fleste som er med kommer fra Randaberg, men noen har reist helt fra Finnøy for å ta del i dette. Det viser at det er et populært tilbud for barna, sier Norgren.

Han legger til at vinterfotballskolen er et godt tilbud for dem som ikke har utfluktsplaner for ferieuken.

– For dem som ikke reiser bort i vinterferien er det greit å ha en sosial arena hvor de kan samles. Det tror vi de setter pris på, sier sportssjefen.

Les også: RIL fotball signerer nye spillere

Vil spille for United

På fotballskolen blir barna drillet på blant annet skudd-, pasning og innleggsteknikk. I tillegg får de prøvd seg i kamp og mange andre spennende lagkonkurranser. Onsdag kom for øvrig Vidars FFO, som også arrangerer fotballskole i ferien, til Randaberg Arena for å spille kamper mot RILs fotballskolebarn.

Med mange kamper og daglig trening, håper noen av de ivrige spillerne å legge grunnlaget for en framtidig fotballkarriere.

– En dag håper jeg selvsagt å spille for Manchester United, sier Dylan smilende.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...