Fokus på landbruk og lærere

Stortingsrepresentant Olaug Bollestad fikk en omvisning på Harestad skole og kulturscenen da hun besøkte Randaberg onsdag denne uken. Foto: Ingvild Olaussen

I går fikk Randaberg besøk av stortingsrepresentantene Olaug Bollestad og Geir Toskedal fra Krf.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 25.08.2017 kl 11:00

Bollestad og Toskedal besøkte den grønne landsbyen på onsdag for å se nye Harestad skole og kulturscenen, samt få se resultatet av mulighetsstudiet som ble vedtatt i 2010.

Bygdebladet tok en prat med Bollestad for å høre hva politikeren synes det er viktig å fokusere på i kommunen.

Fokus på landbrukspolitikk

– Landbrukspolitikk er viktig for oss. Vi vil ha priskontroll på landbruksjord, sier hun, og legger til:

– I en verden hvor mat er en mangelvare må vi bruke de ressursene vi har. Jeg mener det er et nestekjærlighetsprinsipp.

Bollestad understreker hvor viktig det er at unge bønder slipper til i landbruket.

Flere lærere

Skolepolitikk er også et tema som er viktig for partiet. Bollestad forteller at Krf vil ha en lærernorm som gir maksimalt 15 elever per lærer på barnetrinnet og 20 elever per lærer på ungdomstrinnet.

For å få til dette mener stortingsrepresentanten at vi må fjerne kravet om at man må ha minst 4 i mattekarakter for å bli lærer.

– Nåløyet blir for trangt for å komme inn på lærerstudiet, sier hun.

Siste med #Valg 2017Vis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...