Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Utvider for flere påmeldinger til tunnel-løp under havet

Fra venstre: Beate Jåsund (Midtbygdens IL), Tommy Stangeland (TS Stangeland), Rune Harstad (Staal Jørpeland IL), Aleksander Amdal (Ryfylke Trelast) og Cathrine Suttie (Lyse). Foto: Privat

Ryfastløpet 2019, som skal foregå i den nye undersjøiske tunnelen mellom Stavanger og Ryfylke i høst, har utvidet kapasiteten.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Me har sagt at me kan klara 7500 løparar på halvmaraton. Etter vurderingar i lag med mellom anna vegvesenet, idrettslaga og Kolumbus meiner me at me skal handtera så mange deltakarar, fortel løpssjef Beate Jåsund i Midtbygdens IL (MIL) i ei pressemelding.

Deltakerantallet er nå satt til 7000, og at det er rom for ytterligere 500 løpere fra sponsorer, bedrifter og inviterte gjester.

– Me har også fått ekstra drahjelp til å tenkja stort ettersom Lyse, Stangeland Maskin og Ryfylke Trelast nå går inn som våre store sponsorar, fortel marknadsansvarleg Rune Harestad frå Staal Jørpeland IL. Staal og MIL er hovudarrangørar av løpet.

Mandag 28. januar kl. 12 ble det åpnet opp for siste påmeldingsrunde for halvmaraton.

Les også: Unikt løp uten sidestykke.

Fakta

Ryfastløpet: Tre løp og to rulleskirenn med starttidspunkt både i Stavanger, Strand og nede i Ryfylketunnelen.

Halvmaraton: 21 km fra Stavanger (v/gamle Gamlingen), til Strand (Solbakk) gjennom Hundvågtunnelen (5,7 km) og Ryfylketunnelen (14,3 km). 20 av 21 km går i tunnel.

Barneløp: Både i Stavanger (Hundvågtunnelen) og på Solbakk (Ryfylketunnelen). 1 km lengde, der barna løper inn i et tunnelløp og kommer ut av det andre.

Motbakkerenn rulleski i tunnel: 4,5 km fra Ryfylketunnelen sitt dypeste punkt (292 m.u.h.) og 1 km for barn. Begge renn ender opp på Solbakk.

Påmelding: Til alle løp/renn starter lørdag 1. desember. Det er satt begrensing på maks 5000 deltakere på halvmaraton, som altså nå er økt til 7000, og 500 på det lengste rulleskirennet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...