Unge supere nådde nye mål i Bergen

Amandus Rannekleiv (t.v.), Eira Tronerud og Silas Handeland. Foto: Sigbjørn Berentsen

Eira Tronerud (12) blir belønnet med tur til Eindhoven i neste uke etter gode prestasjoner i årets første Tripp Trapp-stevne.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Det var gøy å møte stupere i andre klubber, sier Eira Tronerud etter helgens først Tripp Trapp-stevne. Det ble arrangert i Alexander Dale Oen-anlegget i Bergen.

Eira har vært med i Randabergstuperne i snart sju år. Det er mange forskjellige stup å lære, men framfor alt er det kjekt. Hun er i klasse C på andre året, og i Bergen tok hun tre gull og én sølv. Poengmessig gikk det så bra at hun kom over landslagskravet totalt.

Randabergstuperne skal til Senet Diving Cup i Eindhoven neste torsdag.

- Eira gjorde det så bra i Bergen at hun får bli med til Eindhoven, sier trener Liv Anne Evertsen Tuxen. Da får Eira bli med Anne Vilde Tuxen, som er i norgestoppen i stup. Anne Vilde er som kjent også i Randabergstuperne.

- Jeg gleder meg, sier Eira og smiler. Hun er klar over at det kommer til å være mange gode utøvere i Eindhoven, men det kan hun lære noe av.

Silas Handeland (12) fra Sola var også med på Tripp Trapp i Bergen.

- Det meste fungerte bra for meg, sier han og viser fram fire medaljer, én sølv og tre bronse.

Amandus Rannekleiv (15) fikk totalt 261 poeng i Bergen. Det var dessverre ikke nok til landslagskrav, men det skal ha jobbe med.

- Jeg er misunnelig på Eira, flirer han, og viser fram tre gull fra Bergen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...