Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Unge akrobater viste seg fram i Mastrahallen

73 unge turnere deltok på siste treningshelg i Mastrahallen sist helg før årets våroppvisning mandag. 130 var med på våroppvisningen mandag.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2019 kl 11:23

- Alle koste seg masse mens de øvde til våroppvisningen, forteller Jana Hollands, som er leder for sportslig utvalg i Mastra turn.

Treningshelgen er et tilbud til alle medlemmer i Mastra turn. Våroppvisningen var i Mastrahallen mandag kveld denne uka.

Viktig oppfølging

I treningshelgen ble ungene delt inn i to grupper. Det ble gjort for at hver enkelt skulle få best mulig oppfølging. Den første gruppa trente fra kl. 11 - til 14 og den andre fra kl. 14 til 17.

- Hver gruppe hadde to treningsøkter, hver på 75 minutter samt et næringsrikt måltid i pausen, sier Jana Hollands. Hun er godt fornøyd med at klubben har mulighet til å ha flere trenere på plass på treningshelger som dette.

- Det sikrer ungene enda bedre oppfølging, sier Hollands og forklarer videre at de unge utøverne har stort utbytte av treningshelger som dette, både sportslig og sosialt.

- De lærer nye triks, finjusterer teknikker og koser seg med venner, fortsetter Hollands.

Flinke Ida Voll blir sikret av trenerne Iselin H. Haugen og Vivian Haugvaldstad mens hun finjusterer teknikk på treningshelgen i Mastrahallen. Foto: Tom Braathen/Braathen Photography

Viste seg fram

Mandag 6. mai var det klart for Mastra turn sin store våroppvisning, også den i Mastrahallen. Med full tribune og topp stemning fikk hovedtrenerne Emilie Kommedal, Iselin Hodnefjell Haugen, Marianne Nuland, Sarah Leza Raustein og Susanne Mjelde vist fram sitt planlagte program der 130 turnere, uansett nivå, fikk vist fram hva de hadde øvd på denne sesongen.

- For oss foreldre var det utrolig spennende å se hvor mye ungene har lært, og hvor kjekt de hadde det, skryter Jana Hollands fornøyd.

God dugnadsånd

Etter oppvisningen takket sportslig leder Jana Hollands alle utøvere, foreldre, sponsorer og engasjerte og motiverte trenere for innsatsen. Litt ekstra stas ble gjort på Emilie Kommedal, som slutter på grunn av utdanning.

Sarah Leza Raustein, en av hovedtrenerne, tok ordet og snakket blant annet om hvor givende trenerrollen er, og at det hun liker mest med å være trener er å se mestringsfølelse hos ungene.

Marianne Murbræch i sportslig utvalg sa til slutt at selv om dugnadsånden i Norge er avtagende, er det neppe tilfellet i Mastra turn.

- Her er det blitt gjort en solid dugnadsinnsats denne sesongen, sa hun.

Mastra turn måtte flytte en del utstyr fra Rennesøyhallen til Mastrahallen i forbindelse med våroppvisningen. Det er nemlig ikke tribune i Rennesøyhallen. Jana Hollands takker Apeland Transport som stilte opp for å frakta utstyret fra Rennesøy til Mosterøy i og med at turnklubben ble nødt til å forflytte seg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...