Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ungdommens plass i sentrum

Leder for U59, Truls Clausen Waage. Foto: privat

15. juni er det fem år siden ungdomstilbudet U59 startet opp.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2018 kl 11:22

- Da skal det feires med partytelt, konsert, gratis grillmat og god stemning. Det gleder vi oss veldig til!, sier klubbleder på U59, Truls Clausen Waage.

For alle

U59 er en ungdomsklubb for alle ungdommer i Randaberg kommune. Det er et rusfritt ungdomstilbud med hovedfokus på ungdomsskolelever.

- Vi har eget lokale i første etasje i Landsbyhuset, med utsikt til sentrumstorget. Det er åpent hver fredag. Her får ungdommene styre musikken selv, spille bordfotball og PlayStation, danse og sosialisere seg med andre ungdommer fra hele kommunen.

- Dere skal ha femårsfeiring 15. juni. Er det noen andre spesielle arrangementer fremover?

- I anledning Vårmarken arrangerer vi 3D-printerkurs neste uke. Den etterfølgende fredagen vil vi flytte ut på torget hvis været tillater det. Da blir den en rekke ulike konkurranser.

Sentrale lokaler

- Hva betyr det å ha disse lokalene midt i Randaberg sentrum?

- Det tror vi betyr mye. Vi er superheldige som får ha lokalet så sentralt. Det er en grei distanse å reise for ungdommene, og det er masse butikker en kan kjøpe helgegodtet i. Samtidig er det greit for folk å vite at lokalet står ikke tomt alle andre dager i uken, da det er en aktiv flerbruk på bygget.

- Hvorfor er det viktig for ungdom å ha et slikt tilbud?

- Det er viktig for ungdommer å ha et inkluderende fritidstilbud, som ikke baserer seg på hverken atletiske evner, religion eller familieøkonomi. For mange er det en viktig sosial møteplass, og en unik arena for stifte nye vennskap.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...