Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ukas bedrift - Vil bli best på rensing av avfalls- og oljeholdig vann

Daglig leder: Arild Bø i Norwegian Technologies sier bedriften har planer om å bokse stabilt innen to segmenter, utvikle ny teknologi og ekspandere til utlandet. Foto: Jan Henrik Heggebø

Norwegian Technologies renser både avfallsvann for kommuner og oljeholdig vann for oljeindustrien. Med stor satsing på to fronter har de planer om å bli best på sitt spesialfelt.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Vår kundegruppe er delt inn i to segmenter. Vi driver med rensing av konvensjonelt avfallsvann på land. Her er kundene typisk kommuner som trenger optimaliserte løsninger. Vi driver også med rensing av oljeholdig vann, også kjent som slop, og borreavfall på anleggsstedet offshore. Her er kundene typisk borrekontraktører eller operatørselskap.

Hvor lenge har dere vært etablert i kommunen?

- Vi har vært etablert i Randberg kommune siden 2015. Selskapet i seg selv har historie tilbake til 1999.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

- I utgangspunktet var bedriften kun rettet mot oljeindustrien, men i lys av markedet rettet vi oss mot kommunalteknikk for å se på løsninger. Det har blitt meget positivt mottatt, og vi er nå inne i kraftig vekst i begge segmentene.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- Vi er i gang med kommersialisering av neste generasjons løsninger for offshore vann og avfallsbehandling. Det er en spennende tid siden vi nå får mye oppmerksomhet fra markedet, også internasjonalt.

Hva er planen fremover?

- Planen er å vokse stabilt innen begge segmenter, utvikle ny teknologi og ekspandere i utlandet. Vi skal ha de beste hodene innen våre spesialfelt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...