Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ukas bedrift - Trygg på egen erfaring med å bygge og renovere hus

Ove Torsvik (t.v.) og Lars Terje Hebnes tar små og store oppdrag og jobbet denne uka med å skifte vinduer og ei dør i et hus på Forus. Foto: Sigbjørn Berentsen

Etter tretti år som byggmester har Lars Terje Hebnes god kontakt i markedet for å få nye jobber.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?
- Blant annet dem som har noe som skal rehabiliteres, som vi har hatt ganske mye av det siste året. Skifting av vinduer og renovering av hus og bygninger innvendig og utvendig.

Hvor lenge har dere vært etablert her i kommunen?
Lars Terje begynte som utdannet tømrer å jobbe for Tor Aspelund. Etter hvert startet han og en kollega sitt eget firma. Kollegaen trakk seg ut etter fem år og Leif Terje fortsatte på egen hånd.

- Firmaet ble aksjeselskap for noen år siden, men nå har jeg til sammen drevet for meg selv i 27 - 28 år før det.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?
- Vi har vært to-tre mann og det har vært greit. Da har jeg god kontroll på det jeg holder på med. Det går relativt greit å få oppdrag, selv om også vi merket det da oljeprisen falt. Men det siste året har det vært mer arbeid enn året før, så det går framover.

Hva skjer i bedriften for tiden?
- Det går i det samme med å drive som byggmester, rehabilitere og jobbe på andre bygninger, enten nybygg eller andre bygg, sier Lars Terje. Etter 30 år som byggmester har han opparbeidet seg et rykte som pålitelig og det gjør at mange kommer tilbake når de vil ha noe gjort, både private og bedriftskunder.

Byggmesterens oppdrag er rundt omkring i regionen, og firmaet får mange jobber i Stavanger og Randaberg.

Hva er planene fremover?
- Ved oppdrag tilbyr vi det som trengs, for eksempel tømrer, rørlegger og murer, som er vanlig. Det er greit sånn at kunden kan forholde seg til kun meg som ansvarlig. Nå er vi to mann, men jeg har som mål å få oppdrag nok å kunne ansette en mann til.

Fakta

Ukas bedrift

Bedriftens navn:
Byggmester Lars Terje Hebnes

Beliggenhet:
Randaberg sentrum

Antall ansatte: 2

Daglig leder:
Lars Terje Hebnes

Bedriften driver med:
Alt mulig som har med bygg å gjøre, har oppdrag som rehabilitering, tilbygg og nybygg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...