Ukas bedrift - Tar vare på verdier

Markedsjef Karl Hustveit (t.v.), teknisk sjef Jan Inge Håland og daglig leder Sigve Hodnefjell i bedriftens lager på Mosterøy. Lagersjef Oskar Finnesand var ikke til stede ved fotograferingen. Foto: Sigbjørn Berentsen

Corrosafe har investert i eget bygg på Mosterøy hvor de er i ferd med å etablere et institutt for kurs og trening i rustbeskyttelse.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?
- Vi jobber tett med flere ulike bransjer - fra transportnæring og jordbruk til bilbransje og industri. Hovedkundene våre er for øyeblikket Dinitrol Senter-kjeden og andre sentre som driver med rustbeskyttelse av nye og brukte biler. Vi leverer også mye til bobil- og caravansentre, bilimportører, bilforhandlere og verksteder. Et annet kundesegment som vokser knallsterkt hos oss er offshore-industrien. Der har man et stort behov for konservering av utstyr som blir lagret onshore, og de siste åra har vi blitt en viktig samarbeidspartner for flere leverandører innen olje- og gassindustrien.

Hvor lenge har dere vært etablert her i kommunen?
- Har hatt hovedkontor på Mosterøy siden april 2014. Virksomheten startet derimot helt tilbake på 1960-tallet.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?
- Omsetningen har hatt en fin økning år for år, og vi har ekspandert etter behov. Vi har to klare målsetninger, å være best i vår bransje og Kvalitet i alle ledd.

Hva skjer i bedriften for tiden?
- Året 2018 har vært et innholdsrikt og spennende år så langt. Corrosafe har investert i et eget bygg på Mosterøy, og er nå i sluttfasen med å etablere et helt nytt «Dinitrol-institutt». Dette «instituttet» skal fungere som et kurs- og treningssenter for rustbeskyttelse og preservering av kjøretøy/industri, samt levere rustbeskyttelse til kunder fra hele regionen. Vi gleder oss stort til åpningen og håper så mange som mulig tar turen innom Norges kanskje beste rustbeskyttelsessenter.

Hva er planene fremover?
- Ferdigstille «Dinitrol-instituttet» og starte driften av dette. Her kommer vi i første omgang til å øke antall ansatte med en til to årsverk, men tar sikte på å øke dette ytterligere innen kort tid. Vi skal fortsette å rustbeskytte kjøretøy og preservere for industrien, drive opplæring av bedrifter rundt hele landet, utvikle bedriften gjennom høy kvalitet på produkter og arbeid og være best på det vi gjør.

Fakta

Ukas bedrift

Bedriftens navn:
Corrosafe AS

Beliggenhet:
Mosterøyveien 88 A

Antall ansatte: 4

Daglig leder:
Sigve Hodnefjell

Bedriften driver med:
Norsk importør av Dinitrol og Dekalin - to ledende merkevarer innen rustbeskyttelse, preservering og tekniske produkter til bil og industri.
Dinitrol er verdensledende leverandør av miljøtilpassede rustbeskyttelsesprodukter til kjøretøy, mens Dekalin er verdens eldste produsent av vedlikeholdsprodukter til bobil- og caravansegmentet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...