Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ukas bedrift - Oppvarmet vann sørger for velvære og avspenning

AQUAMASSASJE: Lill-Janne H. Sivertsen har investert i en maskin som masserer og behandler deg med vann, og det hlet uten at du blir våt. Foto: Kirsti Kastrup Sømme Foto: Kirsti Kastrup Sømme

Lill-Janne H. Sivertsen har investert i en aquamassasje-maskin som både hjelper på stive muskler og kan gi avslappende spa-behandling og aromaterapi.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Lill-Janne H. Sivertsen på Grødem tilbyr i avslappende spa-behandling og aromaterapi i den nye aquamassasje-maskinen.

Hvem er kundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Min målgruppe er alle som ønsker massasje. Her er du fullt påkledt og legger deg i maskinen, og så blir du massert på ryggen og sidene med oppvarmet vann ved hjelp av stråler fra 36 dyser. En vanntett duk gjør at du ikke blir våt mens du masseres fra skuldrene ned til føttene. Vannmassasjen øker oksygentilførselen til musklene og gir bedre blodomløp. Den gir også bedre fjerning av melkesyre og avfallsstoffer fra musklene, og du kan selv bestemme styrken på massasjen.

Hvor lenge har dere vært etablert her i kommunen?

- Jeg startet på forsommeren 2018, og nå er jeg klar etter at vi har hatt en innkjøringsperiode. Bedriften holder til i egne lokaler med egen inngang i Fjellsyreveien 13. Jeg er så langt den eneste i Rogaland som har aquamassasje-maskin, og maskinen er kjøpt hos en fysioterapeut i Oslo som har agenturet på maskinene. Hun bruker aquamassasje i sin behandling.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

- Bedriften er helt nystartet og ble etablert på slutten av fjoråret. Maskinen fikk jeg i vår, og siden har vi brukt tiden til å gjøre klart for oppstart.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- Nå er jeg klar til å ta imot kunder, så nå gjelder det om å markedsføre tilbudet. Jeg har opprettet en egen hjemmeside og facebookside, og jeg deler ut og henger opp informasjon. På sikt planlegger jeg også kundekvelder der folk kan få prøve maskinen.

Hva er planene fremover?

- Nå gleder jeg meg til å ta imot kunder og få tilbudet ut til folk. Det at jeg kan hjelpe folk, som for eksempel har muskel- og skjelettplager eller er plaget med hodeverk på grunn av spenninger i kroppen, er noe av det som gjorde at jeg ville begynne med aquamassasje. Mye sykefravær skyldes muskel- og skjelettplager. Dette kan være noe som holder folk i bedre form. Fysioterapeuten som har agenturet for maskinene i Norge, har også bedriftsavtaler.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...