Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ukas bedrift - Liten aktør med tilgang på store prosjekter

Gnistrende tider: Helt siden oppstarten i 2016 har Ship & Rig Service påtatt seg oppdrag etter oppdrag. Daglig leder Bjarne Sørheim tror på stadig flere prosjekter for selskapet i tiden framover. Foto: Jan Henrik Heggebø

Siden etableringen i 2016 har Ship & Rig Service levert en rekke tjenester til offshore- og maritim industri, nasjonalt og internasjonalt. Mange prosjekter skyldes oppstart på riktig tidspunkt, mener Bjarne Sørheim.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Vår hovedkundegruppe er rederier, riggselskaper og serviceselskaper nasjonalt og internasjonalt. Til dem leverer vi i Ship & Rig Service tjenester som reparasjoner og prefabrikkering.

Hvor lenge har bedriften vært etablert i kommunen?

- Vi etablerte oss i Mekjarvik for litt over to år siden, nærmere bestemt i september 2016.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

- Vi har fått en bekreftelse på at etableringen av selskapet skjedde på riktig tidspunkt. Bransjen har vært åpen for å benytte mindre selskaper som kan levere samme kvalitet som de store. Dette har gitt oss muligheten til å levere i ulike markeder. Samtidig har vi vært flinke til å finne de prosjektene der selskaper ønsker å benytte våre tjenester.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- Vi er i sluttfasen på en del prosjekter som skal være ferdige på nyåret. I tillegg har vi planlagt for nye prosjekter som ble kjørt i gang i romjulen.

Hva er planene framover?

- Vi ser at det er store muligheter i årene som kommer, nå som det er stor optimisme i oljeservicemarkedet. Vi skal likevel fortsatt være en mindre aktør som skal løse større og mindre prosjekter i ulike markeder. Vi skal være en fleksibel og lettbeint aktør som planlegger, anskaffer, gjennomfører og sikrer best mulig leveranser til beste kvalitet og pris.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...