Ukas bedrift - Klinikken skal være et fristed fra hverdagen

Et fristed: Daglige ledere Mette Aslaksen (t.v.) og Karen Danielsen ønsker å gi kundene sine en time-out fra den travle hverdagen på Velværesenteret Randaberg. Foto: Ingvild Olaussen

Mette Aslaksen og Karen Danielsen i Velværesenteret Randaberg har merket at stadig flere kunder oppdager dem etter de flyttet inn i Randabergporten for snart ett år siden.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

– Våre smilende priser gjør at alle skal kunne unne seg litt velvære og egentid hos oss. Derfor er vi stolte av å kunne si at alle er velkomne hos oss, forteller Mette Aslaksen og Karen Danielsen, daglige ledere i Velværesenteret Randaberg.

Hvor lenge har bedriften vært etablert i kommunen?

– Vi startet opp i Randabergporten for ett år siden i mai, men har vært aktive i andre lokaler i Stavanger siden 2011.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

– Stadig nye kunder finner frem til oss, og det er vi kjempeglade for. Vi håper stadig på flere kunder, og pilene peker i riktig retning. Vi utvikler oss hele tiden med nye, spennende produkter og behandlinger, så derfor bruker vi ofte helger på kurs og messer.

Hva skjer i bedriften for tiden?

– Vi er stadig i kontakt med våre leverandører med hensikt om å få god viten og kunnskap om de beste produktene til våre behandlinger. Det er en jungel av leverandører som alle har noe å friste med, men her går vi i dybden og tar ansvar for å finne de ultimate produktene som vi velger å bruke på våre kunder.

Hva skjer i bedriften for tiden?

– Vi jobber kontinuerlig for å vise Randaberg at vi er her, samt utvikle oss videre i våre behandlinger slik at våre kunder får maksimal utnyttelse av timen sin. Vi håper flere vil komme innom å hilse på og se våre gode tilbud og kampanjer. En stadig økende interesse på våre sosiale medier viser at det er mange som trenger en time-out i hverdagen.

Hva er planene fremover?

– Vi ønsker at vår lille klinikk skal være et fristed fra den travle hverdagen, hvor tryggheten mellom oss og kunden har størst prioritet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...