Ukas bedrift - Har vunnet pris i «Det norske måltid» tre år på rad

Prisbelønnet sjømat: Domstein Sjømat avdeling Stavanger har vunnet pris tre ganger på rad i «Det norske måltid» innenfor kategorien «årets sjømat - villfanget». Her viser daglig leder Helge Egeland (t.h) og salgssjef Ketil Hatleskog hvordan fisken blir pakket. Foto: Kathrine Knutsen Foto: Kathrine Knutsen

Domstein Sjømat avdeling Stavanger sin serie med fersk fisk på brett har vunnet prisen «årets sjømat - villfanget» tre år på rad. De tror på en fortsatt ekspansjon innen denne nisjen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Vi leverer fisk i alle segmenter, 70 prosent til dagligvare og 30 prosent til HoReCa - Hotell Restaurant Cantiner-markedet, sier daglig leder Helge Egeland.

Hvor lenge har bedriften vært etablert i kommunen?

- Via en fusjon med Vest Engros, som nå er nedlagt, startet vi på Tangen 6, første januar 2004.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

- Volum er omtrent det samme som ved oppstart på Tangen 6. Noen år er det litt mindre og noen år litt mer, alt etter hvilke avtaler vi har hatt, sier den daglige lederen.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- For tiden er vi blant annet aktive med å pakke fersk fisk på «brett». Vi har en serie som nå har vunnet med forskjellige produkter utrolige tre år på rad i «Det norske måltid», sier Egeland entusiastisk.

- Det er ulike forbrukerpakker innenfor kategorien «Årets sjømat - villfanget», legger salgssjef Ketil Hatleskog til, som 12. januar dette året kunne stå på scenen og motta prisen nok en gang.

Hva er planene fremover?

- Vi har tro på fortsatt ekspansjon innen ferskfisk på brett (fisk på brett med plastfilm rundt), og forventer god økning innenfor dette i år, sier Hatleskog.

- Og ellers så er det bare å fortsette med å «keep up the good work»! Vi kan ikke hvile på laurbærene, og både håper og vil jobbe for å vinne for fjerde år på rad, smiler Egeland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...