Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ukas bedrift - Ekspanderer før det har gått ett år

På flyttefot: Gründerne Kathrine Harestad og Elisabeth Kristiansen sin bedrift Designerhome AS har på grunn av stor kundemasse vokst seg ut av nåværende lokaler. Duoen har derfor bestemt seg for å flytte butikken til større lokaler i samme bygg. Foto: Kathrine Knutsen

Gründerne Kathrine Harestad og Elisabeth Kristiansen startet opp Designerhome AS i underkant av ett år siden. Nå er det allerede i gang med ekspansjon.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hvem er hovedkundegruppen deres eller hvilket marked sikter dere mot?

- Per dags dato er det kvinner mellom 25 og 55 år. Vi sender mest varer til Trondheim, Oslo, Kristiansand, Ålesund og Bergen. Men, vi ønsker å nå ut til alle typer kundegrupper, også lokalt. Det kan være de som nettopp har kjøpt seg bolig. Det kan være folk som vil fornye hjemmet - enten det er med tanke på salg, visning eller oppussing, eller bare de som vil freshe opp hjemme, sier gründerne Kathrine Harestad og Elisabeth Kristiansen

Hvor lenge har bedriften vært etablert i kommunen?

- Bedriften har vært etablert i Randaberg i underkant av ett år.

Hvordan har bedriften vokst eller endret seg siden oppstarten?

- Vi har endret oss i stil, med tanke på hvilken kundegruppe vi ønsker å nå, og endret fokus på hvilken retning bedriften skal gå.

Hva skjer i bedriften for tiden?

- Vi ekspanderer og flytter inn i større lokaler, men er fortsatt å finne i samme bygg. Samtidig er vi i gang med noen spennende prosjekter innen boligstyling. Vi har nylig også inngått avtaler med flere store brands som «Magnor Glassverk», «Ygg og Lyng» og «Kay Bojesen», for å nevne noen, forteller gründerne.

Hva er planene fremover?

- Vi åpner dørene til nytt showroom i oktober, noe vi gleder oss stort til. Vi kommer også til å ha sterkt fokus på boligstyling i tiden fremover, sier duoen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...