Tyverimistenkte involvert i kollisjon

Politiet ber innbyggere i Rennesøy ta kontakt dersom de har hatt besøk av innstigningstyver i løpet av dagen, etter at to menn er pågrepet mistenkt for tyveri fra Eltervåg.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2018 kl 19:32

Klokken 14.02 i dag fikk politiet melding om at noen hadde oppdaget at en tv og bilnøkler var stjålet fra en enebolig i Eltervåg. Vitner hadde også observert gjerningsmennene som hadde vært inne i den ulåste boligen og kunne beskrive bilen de hadde kjørt bort med.

Senere på ettermiddagen, klokken 14.56, fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Shell stasjonen i Tananger. En personbil hadde kollidert med en trailer, og de to mennene i personbilen hadde stukket av fra stedet.

Kolliderte i Tananger
Beskrivelsen av ulykkesbilen og mennene stemte med beskrivelsen av tyvene som hadde vært på ferde i Eltervåg, så politiet satte i gang leting etter mennene.

Tanangerveien ble stengt i begge retninger og det ble søkt etter mennene med hundepatrulje. Politihunden Morgan gikk spor og de to mennene, en i 20-årene og en i 40-årene, ble pågrepet. Mennene ble fremstilt for legevakten for sjekk, og det ble tatt blodprøve for å undersøke om de var beruset.

Fant igjen bilnøkler
I forbindelse med pågripelsen fant politiet igjen bilnøklene som var meldt stjålet fra Eltervåg i Rennesøy.

– Vi er ganske sikre på at det er grunn til å mistenke de to mennene for tyveriet på Eltervåg, sier Torstein Rudberg Tørresdal ved Ryfylkeøyane Lensmannskontor.

Han oppfordrer folk i området Eltervåg-Rennesøy til å kontakte politiets operasjonssentral eller Ryfylkeøyane lensmannskontor dersom de oppdager at de i løpet av dagen er frastjålet gjenstander, da det er mistanke om at de to mennene også kan ha vært andre steder enn i boligen i Eltervåg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...