Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Tulipaner for en god sak

FRIR TIL BEDRIFTENE: Thor Magne Larsen og andre medlemmer i Lions Club Randaberg tilbyr tulipaner. Foto: Kirsti Kastrup Sømme Foto: Kirsti Kastrup Sømme

Lions Clubs årlige tulipanaksjon skaffer inntekter til arbeidet mot rusmisbruk. I Randaberg er det også mulig å støtte aksjonen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

I disse dager går medlemmene i Lions Club Randaberg på besøk til lokale bedrifter for å selge tulipanbuketter. Overskuddet fra salget går til holdningsskapende og forebyggende arbeid mot rusmisbruk.

- I Lions Club Randaberg skal vi selge 3500 tulipaner i år. Nå går vi rundt og tar imot bestillinger, og bukettene leveres ut i forkant av vårmarken 28. april, forteller Thor Magne Larsen i Lions Club Randaberg.

Lions har helt siden 1983 støttet forebyggende arbeid mot rusmisbruk. I Randaberg har Lions Club støttet lærere i grunnskolen som kurses i og gjennomfører undervisningsopplegget «Mitt valg». Klubben støtter også rusfrie arrangementer, ungdomsklubber og et prosjekt i Rogaland der unge rusmisbrukere får behandling og hjelp til et rusfritt liv.

- Alle inntektene fra tulipansalget går til aktiviteter og rusforebyggende arbeid. Vi håper på godt salg hos bedriftene. Blir det tulipaner igjen, vil vi selge dem under vårmarken, forteller Thor Magne Larsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...