Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Trenerne ser framgang for Randaberg

Randaberg kom greit fra møtet med tredjedivisjonslaget Madla sist torsdag.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2019 kl 12:58

Fotball, menn senior: Treningskampen mot Madla ble spilt på kunstgresset på Randaberg stadion forrige torsdag.

Kampen endte med madlaseier 2 - 1, der Madla ledet 1 - 0 ved pause.

Randaberg fikk kjørt seg i forsvar, iallfall i første omgang mot angrepsvillige madlaspillere. Men Randabergs forsvar løste den oppgaven på en god måte, og holdt unna en stund, selv om gjestene fikk ett mål før pause.

Madla økte ledelsen i andre omgang.

Randabergs keepertrener Dino Serdarevic syntes det var mye positivt i Randaberg-laget.

- Madla startet best, men vi kom mer med etter pause og tidvis var vi det beste laget. Vi skapte også noen målsjanser i andre omgang og var nær ved å score, sier Serdarevic.

- Hva synes dere i trenerteamet om kampen?

- Alt i alt i er vi godt fornøyd, også med tanke på at Madla er i en høyere divisjon enn oss til vanlig. Vi legger ikke så mye vekt på resultatet, men sitter igjen med en god følelse for innimellom spiller vi god fotball. Så reduserte vi også et par minutter før slutt, og forsøkte å jakte en utligning, selv om det ikke gikk, svarer Dino Serdarevic.

I kveld, onsdag, spiller Randaberg vinterens siste treningskamp, borte mot Vaulen. Kampen spilles i på Vikings treningsbane i Jåttåvågen med kampstart kl. 18.

Torsdag 28. mars er det seriestart på Randaberg stadion mot Eiger.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...