Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Torvmyrveien får hevet sykkelfelt

Det skal lages dansk sykkelveiløsning, med breiere og opphøyd sykkelfelt, her i Torvmyrveien fra Randaberg sentrum til flerbrukshallen. Foto: Arkiv

Strekningen fra Randaberg sentrum til Randaberg Arena får bompengefinansiert dansk sykkelveiløsning.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

I sist uke godkjente fylkets samferdselsutvalg tre prosjekter med hevet sykkelfelt på Nord-Jæren. Ett av prosjektene er langs Torvmyrveien fra Randaberg sentrum til Randaberg Arena.

Danske sykkelveier, som de hevede sykkelfeltene ofte kalles, er breiere og hevet 10 cm over kjørebanen. De er adskilt fra både kjørebane og fortau med avvisende kantstein.

– Venstre og jeg har i flere år arbeidet for å få på plass slike sykkelveier, og nå kommer flere og flere, sier venstrepolitiker Kjartan Aleksander Lunde som sitter i samferdselsutvalget.

I tillegg til sykkelfeltet i Torvmyrveien på Randaberg, godkjente utvalget bygging av opphøyd sykkelfelt i Dusavikveien i Stavanger og i Sandnes.

– Det er veldig gøy at det nå skal bygges sykkelveier på hele Nord-Jæren som er opphøyd og adskilt fra biltrafikken. Et opphevet og 2,2 m bredt enveisregulert sykkelfelt er tryggere og sikrere for både syklistene, fotgjengerne og bilistene, sier Lunde.

Siste med #BomringVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...