Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Tilpasser seg det meste

Bergit Dahle Nevøy har flott utsikt i kommunesenteret i Rennesøy. Foto: Sigbjørn Berentsen

– Vi traff flere folk på ferga, nå kjenner vi ikke lenger alle. Men det er jo en del av utviklingen, sier Bergit Dahle Nevøy.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

I rundt 10 års tid mellom 1995 og 2005 jobbet Bergit Dahle Nevøy som frivillig i Rennesøy kulturhus, eller Meieriet, som de i enda større grad sa den gang.

- Jeg administrerte selskaper, vask, matlaging, servering og annet med frivillige mannskaper, forteller hun,

Sammen med frivillige har hun på de 10 årene stelt til selskaper, servert og ryddet og vasket opp etter dem.

- Det var en veldig kjekk tid vi hadde, sier hun, som har vokst opp på gården Vik i Vikevåg, som ligger like ved der hun bor.

- Jeg går mye tur fra Smidalen og opp til Pilå, sier hun, og legger til at hun daglig bader i sjøen, enten i Vikevåg eller på hytta i Sand, hvor mannen John er fra.

At Rennesøy snart blir en bydel i Stavanger kommune, tror Bergit blir bra. Samtidig tror hun at Rennesøy godt kunne blitt stående alene.

- Randaberg fikk jo lov til å være egen kommune, sier hun og legger til:

- Men når det først er blitt sånn, tror jeg ikke det vil bli så mye annerledes. Kanskje vi til og med vil få flere tilbud med det nye huset som skal bygges i Vikevåg, sier hun og savner en kafé.

- En kaffekrok der vi kan møtes, sier hun og savner ellers både bensinstasjon, bank og Byggmix for å slippe å dra til Randaberg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...