Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Storturnering hos Randaberg Golfklubb

Styreleder Arnstein Vik (t.v.) her sammen med greenkeeper Thore Dybevik. Foto: Jan Henrik Heggebø

Søndag slås det hele i gang. Da arrangeres Narvesen Tour på golfanlegget like sør for Tungenes Fyr, en turnering for barn og unge.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Nå er det duket for en flott golfturnering her på anlegget til Randaberg Golfklubb. Vi har tilrettelagt for at alle skal få en god opplevelse, og ser fram til å ta imot deltakere og publikum, sier Arnstein Vik, klubbens styreleder.

Søndag arrangeres nemlig Narvesen Tour på golfanlegget like sør for Tungenes Fyr. Narvesen Tour er en åpen klubbturnering i golf for barn og juniorer, og arrangeres av en rekke golfklubber i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6 til 19 år er velkomne til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring.

Så langt har 38 deltakere meldt sin ankomst søndag, forteller Vik.

- Deltakerne kommer fra Sola, Stavanger, sør på Jæren og til og med fra Kristiansand. Deltakerne skal konkurrere i slagspill, og de deles opp i totalt syv klasser, forklarer styrelederen.

De som er i alderen seks til åtte år spiller i samme klasse, uavhengig av kjønn. Det samme gjelder for de mellom ni og tolv år. Gutter og jenter mellom 13 og 19 år, med mindre turneringserfaring, spiller også sammen. Videre deles det opp i gutte- og jenteklasser for de litt mer erfarne deltakerne i alderen 13 til 15 år og 16 til 19 år.

Selve formålet med turneringen er å øke andelen barn og unge i klubbene regionalt. Hos Randaberg Golfklubb prioriteres rekruttering av yngre medlemmer høyt. Som tidligere nevnt i Bygdebladet er kun fire prosent av klubbens medlemmer under 20 år.

- Denne turneringen både tror og håper vi at bidrar til økt golf-interesse blant barn og unge. Mange ungdommer passerer nok golfanlegget vårt på Tungenes i løpet av søndagen, enten de går, sykler eller kjører. Vi håper de ser alle ungdommene som spiller, og at de da ønsker å prøve idretten selv, sier Vik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...