Stor jazzvokalist til Tungenes fyr: – Gleder meg veldig

Duoen: Torun Eriksen og Kjetil Dalland skal sørge for jazz-stemning på Tungenes fyr i mai. Foto: Pressefoto

En av Norges fremste jazzvokalister, Torun Eriksen, og bassisten Kjetil Dalland holder konsert på Tungenes fyr i starten av mai.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Det er duket for en musikalsk uke i Stavanger-regionen fra 6. til 12. mai, når den internasjonale festivalen MaiJazz arrangeres for 31. gang.

Da trommes, blåses og synges det i gang harmoniske, rytmiske og avslappende toner fra en rekke scenekanter både i Stavanger og andre nabokommuner - deriblant i Randaberg kommune på Tungenes fyr.

Torsdag 9. mai kommer nemlig en av Norges fremste jazzvokalister, Torun Eriksen, til den grønne landsbyen.

– Det er første gang jeg holder konsert på Tungenes fyr og jeg gleder meg veldig, sier Eriksen.

Hun turnerer sammen med bassist Kjetil Dalland i det de kaller et duo-prosjekt. I den forbindelse er Tungenes fyr den perfekte intimscene, mener Eriksen.

– Det er ikke hverdagskost å holde konsert i et fyr. Det ser vi på som ganske eksotisk, sier hun.

Jazzvokalisten forteller at hun er opptatt av tydelighet og frihet i sine framføringer, og for henne er innhold og budskap i rytmer, toner og tekst svært viktig. På Tungenes-konserten presenterer hun sitt eget univers av jazz, pop og soul.

I høst ga hun ut musikkalbumet «Luxury Waste», og under konserten får publikum høre den ferske musikken live. Nå ser hun fram til å opptre på en ny scene, og ikke minst gjøre sitt ytterste for at publikum skal sitte igjen med en god opplevelse etter konserten.

– Jeg er alltid spent på hvem vi møter når vi skal spille på nye steder. Om det er en forventning i forkant ligger den nok helst på meg selv og oss, at vi skal klare å være tilstedeværende formidlere, som skaper noe i dialog med publikum, sier Eriksen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...