Stor giverglede til Vistestølen sykehjem: – Jeg har ikke ord

Takknemlig: Siv Jane Knudsen retter en stor takk til bygdas mange givere. Sykehjemmet fikk åtte nye CD-spillere. Foto: Privat

Etter at CD-spillerne på Vistestølen sykehjem ble ødelagt, gikk Siv Jane Knudsen ut med et ønske om nye. – Responsen fra folk har vært enorm, sier hun nå.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Dette er helt fantastisk. Den vennligheten vi har blitt møtt av - jeg har rett og slett ikke ord, sier Siv Jane Knudsen, frivilligkoordinator på Vistestølen sykehjem.

Som tidligere nevnt i Bygdebladet har Siv Jane og beboerne på Vistestølen vært på utkikk etter nye CD-spillere den siste tiden, etter at de to forrige sluttet å virke. CD-spillerne ble brukt hver dag, og musikken bidro sterkt til sosialt samvær, dans og ro blant beboerne.

Siv Jane var innom lokale butikker, men fant ikke aktuelle CD-spillere. Derfor henvendte hun seg til folket.

Tiden uten musikk på Vistestølen sykehjem ble for beboerne heldigvis kortvarig. Nå har de nemlig fått hele åtte nye CD-spillere fra enkeltpersoner som selv ikke har hatt bruk for dem.

Les også: Vistestølen ønsker nye CD-spillere: – Musikk er som medisin for beboerne

Musikk til alle

I utgangspunket var de bare på utkikk etter to CD-spillere.

– Responsen fra folk har vært enorm. Jeg er selvsagt veldig takknemlig for bidraget. Nå har vi flere CD-spillere liggende klare om noen skulle bli ødelagt igjen, sier Siv Jane før hun legger til:

– Dette gir oss også muligheten til å plassere CD-spillere inne hos de beboerne som er sengeliggende i leilighetene sine. Det tror vi de vil sette stor pris på.

Ifølge Siv Jane er også beboerne svært takknemlig for bidraget. For dem er musikken som medisin, forklarer hun.

– Fantastiske mennesker

I tillegg til CD-spillere var de også på utkikk etter religiøse CD-er. De forsøkte å bestille slike på nett, men de viste seg vanskelige å få tak i.

Nå har folk bidratt med dette også.

– Religiøs musikk er noe mange av beboerne har etterspurt. At vi får både CD-spillere og religiøse CD-er levert på døren viser hvor mange fantastiske mennesker det finnes i bygda, sier frivillighetskoordinatoren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...