Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Statsministeren stiller hos Tomas og Gunvald i Randaberg kirke

Erna Solberg har to ganger tidligere besøkt Gunvald Gundersen og familien hans på Randaberg for å lære mer om arbeidsmarkedet i Rogaland. Denne gang gjester hun talkshowet til Gunvald og soknepresten i Randaberg kirke. Foto: Arkiv

Talkshowet «I kveld med Tomas og Gunvald» får selveste Erna Solberg som gjest i Randaberg kirke tirsdag 5. mars.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2019 kl 12:52

Inspirert av tv-showet «Senkveld med Tomas og Harald» fikk Randaberg menighet for et par år siden startet opp konseptet «I kveld med Tomas og Gunvald».

Tirsdag 5. mars er det duket for et nytt talkshow i Randaberg kirke, og denne gang er det statsminster Erna Solberg (H) som kommer på besøk.

– Erna Solberg har jo vært på besøk hos Gunvald to ganger tidligere, det er nok litt det som er bakgrunnen for at vi har fått dette til, sier Tomas Mjelde Røsbak på telefon.

Gunvald og Erna har en god tone, og Erna har takket ja til invitasjonen om å besøke Randaberg igjen for å delta på talkshowet i kirken.

– Det er ennå ganske nytt, så vi har ikke detaljene klare. Det blir et talkshow der vi skal samtale med henne. Det kommer nok til å handle mer om mennesket Erna enn om politikk, selv om det sikkert blir litt om politikk også. Noe politisk utspørring blir det i alle fall ikke, lover soknepresten.

I fjor vår var idrettspresident Tom Tvedt gjest på Tomas og Gunvald sitt talkshow i kirken. Foto: Arkiv/Randaberg menighet

Tidligere har «I kveld med Tomas og Gunvald» hatt pastor, predikant og programleder Egil Svartdahl som gjest, og de har også hatt besøk av idrettspresident og utflyttet randabergbu, Tom Tvedt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...