Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Stafettfamilielaget bidro i kortbane-NM

For andre år stilte Randabergsvømmerne med et familielag på 4 ganger 50 meter fri miks i kortbane-NM med søsknene Ingrid Elise, Halvor Arne, Oda Kristine og Sigurd Olav Borgstrøm. Halvor med sine fire NM-medaljer rundt halsen og Oda med sin ene av sølv. Foto: Sigbjørn Berentsen

Randaberg stilte med en familiekvartett i mixstafetten i helgens kortbane-NM i Bærum. Borgstrøms er tilfreds med gjennomføringen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Det var helt greit gjennomført, sier eldstemann, Halvor Arne Borgstrøm (20). Han hadde med seg søsknene Sigurd Olav, Ingrid Elise og Oda Kristine på mixlaget.

Det ble ingen finaleløp på dem, men forsøksheatet på 4 ganger 50 meter medley gjorde de unna på 1,56,65, som ga 29. plass.

- Vi kom blant topp 30, og det synes vi er greit, sier Halvor.

De fire deltok på vegne av Randabergsvømmerne på kortbane-NM. På seniorstevnet var det Halvor som markerte seg best av utøverne fra Randaberg. Av de 20 beste utøverne, kom Halvor på 14. plass.

- Det er flott, kjekt å få både blomster og en matkupong som gir mat i en hel uke, smiler han, som tok fire medaljer, én gull, to sølv og én bronse.

- Hva er du mest fornøyd med?

- At jeg svømte sterkt på de ulike øvelsene til tross for at det var kort tid til pause mellom dem. Jeg var svært nær å sette ny, personlig rekord på samtlige øvelser, så det er jeg veldig godt fornøyd med, svarer han.

Halvor svømte inn til en sterk fjerdeplass på 200 meter fri, kun to tideler fra bronsen. Det var kort tid etter at han sikret seg sølv på 400 meter medley.

Oda Kristine presterte sterkt på 400 meter medley, forbedret sin personlige rekord på øvelsen og sikret seg sølv.

De to yngste i søskenflokken, Ingrid Elise og Sigurd Olav, synes det var gøy at gjengen representerte Randabergsvømmerne på stafettøvelsen 4 ganger 50 meter fri. Den lille klubben er med dette i en sterk posisjon til å ta flere NM-medaljer framover.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...