Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Vant solid i første kvartfinaleoppgjør mot NTNUI

Brent De Bleser (i hvitt) hadde mange fulltreffere for Randaberg i den første av to kvartfinalekamper lørdag ettermiddag. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Randaberg var sterke og vant en fortjent 3 - 0-seier lørdag kveld mot NTNUI. Men det blir likevel spenning i returkampen i morgen, søndag ettermiddag.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2017 kl 19:14

Volleyball, menn senior, NM kvartfinale, Randaberghallen 18. november:
Randaberg - NTNUI 3 - 0
1. sett: 25 - 23
2. sett: 25 - 12
3. sett: 25 - 22
Tilskuere: Ca. 80.
Dommere: Trond Krogsæter og Lars Rydland

Randaberg hadde stort sett god kontroll i denne første av to kamper i kvartfinalen. I cupen spilles det hjemme- og bortekamp, og NTNUI og Randaberg er enige om at begge disse skal spilles i Randaberghallen denne helga.

Randaberg tok ledelsen og beholdt den gjennom hele første settet. NTNUI yppet seg riktignok i slutten av settet, men Randaberg dro settseieren i land.

I andre sett var Randaberg suverene og satte skapet på plass der de helst så at det skulle stå og vant klart.

NTNUI kom mer med i siste settet og ledet ved flere anledninger, men Randaberg lot seg ikke vippe av pinnen, slo tilbake og vant også her.

Tony Zylstra slår inn siste poenget for Randaberg i tredje sett og lagets seier til stående applaus fra publikum. Foto: Sigbjørn Berentsen.

– Vi har trent veldig godt hele siste uka og gjennomførte en god kamp, sa dagens RIL-trener Paul Vaigafa etter kampen. Han mener Randaberg spilte klokt og strukturert volleyball samtidig som spillerne gjorde få og ingen feil.

Hos NTNUI mente Sigurd Festøy at det er ingen grunn til å legge seg bakpå fordi det ble tap i dag.

– Vi kan ta de i morgen, sa han og mente at laget må opp en del i forhold til lørdag ettermiddag. NTNUI gjennomførte et godt tredje sett, og det kan de bygge videre på til søndagens returkamp, som altså også går i Randaberghallen kl. 14.00.

Jubel etter 3 - 0-seier mot NTNUI i første kvartfinale. Returkampen spilles i Randaberghallen søndag ettermiddag. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...