Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Randabergsvømmerne opplever god framgang

Randabergsvømmerne Oda Kristine Borgstrøm (t.v.), Halvor Arne Borgstrøm, Alexandra Peter, Jesper Rasløv Harestad og Martin Andreassen. Foto: Sigbjørn Berentsen

Randabergsvømmerne har vært på nok et oppløftende stevne, denne gang i Drammen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2017 kl 14:27

Svømming: Sist helg var det Marienlyst Open som gjaldt. I Drammen er det langbane, altså at bassenget det konkurreres i er 50 meter. Det betyr færre vendinger, og det byr gjerne på utfordringer for utøvere fra vår kant av landet hvor det ikke finnes sånt basseng.

- Det var gøy for jeg er glad i langbane, sier Martin Andreassen (13) med et smil. Han forbedret sine personlige rekorder på alle sine øvelser unntatt 50 meter bryst.

- Så det går kjappere, og det er bra, sier unggutten.

Alexandra Peter (14) gjorde også sine saker bra med flere nye personlige rekorder.

- Jeg perset med ett sekund på 100 meter fri, smiler hun, og mener det viser god framgang.

Oda Kristine Borgstrøm (17) ble syk i påsken og har ikke fått trent veldig godt siden. Likevel ble det iallfall en førsteplass på henne, på 50 meter bryst.

- Det gikk jo ikke helt dårlig heller, selv med dårlig oppladning på grunn av sykdom. Ny personlig rekord på 100 meter butterfly med ett sekund er vel bra, sier hun.

I tillegg til den ene førsteplassen ble hun nærmest grossist i fjerdeplasser med fire av dem.

Jesper Rasløv Harestad (15) syntes det gikk bra for hans del på langbane.

- Jeg forbedret alle tidene mine og er fornøyd, sier han.

I Drammen stilte Randaberg med lag, stafett på 4 ganger 100 meter fri.

- Kjekt, sier Martin Andreassen om det. Han var yngst på laget og hadde andre etappe.

Randaberg hadde 19-åringen Halvor Arne Borgstrøm på siste etappe i lagsvømmingen. Han svømte laget opp på fjerdeplass, som ga finaleplass. Men Randaberg sto over fordi Halvor hadde så mange andre øvelser å konsentrere seg om.

- Det var godt å være på langbane igjen, sier han og vet godt at neste store stevne er langbane-NM i juli.

For Halvors del var prestasjonene gode i Drammen. Han tok fire førsteplasser, to andreplasser og 2 tredjeplasser.

- Vi hadde god forberedelse i påsken, sier han. Da trente Randabergsvømmerne i en uke på langbane i Hamar.

- Svømming er en individuell sport, hvordan er det å stille lag og tenke som et lag?

- Det er ikke vanskelig, og så var dette mest for gøy. Men så er det alltid kjekt å ha en aning om et framtidig stafettlag, og det kan bli bra om gruppa holder sammen framover, sier Halvor.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...