Randaberg vant intens og spennende semifinale

Det ble en kjekk semifinale med mye spenning mellom Randaberg og Koll lørdag ettermiddag. Randaberg tok første stikk, men laget vet at det blir vanskelig i Oslo om en uke.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2019 kl 18:30

Gjestene kom best i gang og sikret seg en god ledelse i første sett, som Randaberg ikke klarte å utlikne. Koll vant dermed første settet.

Hjemmelaget kom bedre ut over i første settet, men spilte seg egentlig opp ut over i settene. RIL-trener Tor Ragnar Gilje skryter av Gøran Rønnebergs innsats som opplegger, en posisjon han overtok for et par helger siden da Eivind Hettervik pådro seg en fingerskade.

Hettervik har revet av et leddbånd i en finger, og derfor er nok sesongens hans ferdig for i år.

– Jeg er nok best som opplegger når jeg kommer inn uten å vite om det på forhånd, smilte Gøran Rønneberg etter kampen. Men som Jan Bekkum, speaker under kampene, sa etter kampen:

– Gøran gjør det så enkelt alt det han gjør, og det er flott å se.

Returkampen spilles i Oslo lørdag 23. mars, og laget som går seirende ut av semifinaleoppgjøret får spille sluttspillfinale.

Kampfakta

Volleyball, menn serie:
Randaberghallen, lørdag 16. mars

Randaberg - Koll 3 - 1

Sett: 21 - 25, 25 - 23, 25 - 19, 25 - 21

Tilskuere: Ca. 200

Spilletid: 99 minutter

– Hvor stor sjanse har dere til å vinne i Oslo?

– Vanskelig å si. Koll har tapt kun én kamp i grunnserien i år, og denne kampen i dag. Begge gangen har vi slått dem, men det er i Randaberghallen. Koll har ikke tapt på hjemmebane, men lykkes vi med vårt spill vil jeg si 60 - 40 prosent i vår favør, sier Gøran Rønneberg.

– Hva må til for at dere skal vinne?

– Vi hadde bra mottak i dag, men så må vi ikke slippe dem fra oss fra start, at Koll får en ledelse på flere poeng tidlig i settene. Klarer vi derimot å ta flere poeng og lede på dem ut over i settet, blir de frustrert og da er muligheten der for oss, svarer Rønneberg.

Kjekt med mye folk på tribunen i Randaberghallen under en volleyballkamp. Det hører dessverre til sjeldenhetene, men spillerne fortjener det uansett fordi de byr på god underholdning og spennende volleyball. Foto: Sigbjørn Berentsen

Tor Ragnar Gilje mener returkampen i Oslo er helt åpen. 50 - 50 prosent sjanse er det for begge lag til å vinne, mener han.

– Men det er kjekt for tida, så mulighetene er til stede for å vinne, smiler han.

Tony Zylstra mener Randaberg har gode muligheter i Oslo om laget spiller slik det gjorde i dag, og om de lykkes med å kontrollere tempoet.

– Da vil det bli bra, sier Zylstra, med et smil, han også. Smilet er til stede hos Randaberg-spillerne for tida og det tyder på spilleglede og engasjement.

Ask Helland-Hansen oppe og hamrer inn poeng for Randaberg, slik han har for vane å gjøre. Ask bidrar godt til lagets angrepsspill. Foto: Sigbjørn Berentsen

Siste med #Volleyball eliteserieVis flere

Følg Randabergherrene i semifinale direkte

Se herrenes semifinale direkte lørdag ettermiddag

Bygdebladet strømmer semifinale i samarbeid med Amedia.

Følg Randabergjentene i semifinale direkte

Se volleyball fra Randaberghallen direkte lørdag

Bygdebladet strømmer semifinale i samarbeid med Amedia.

Tre fortjente poeng til Randaberg

Hadde lite trøbbel mot ungdommene

Siste med #Randaberg VolleyballVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...