Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Randaberg tabbet seg ut i sluttminuttene

Tony Montana Nana Enow scoret én gang for Randaberg, men det holdt ikke. Han ble tatt av banen i slutten av kampen og gikk i dusjen. Tony fikk seg en overraskelse da det gikk opp for ham at laget tapte kampen. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Randaberg skulle sikre sesongens første borteseie, men så misset laget tre minutter før full tid.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2018 kl 09:02

Fotball, menn senior, 4. div. avd. 2, torsdag 30. august:
Hundvåg - Randaberg 3 - 2 (1 - 1)
Mål, Hundvåg: Mikkel Ørbæk Andersen (9, 87 og 88).
Mål, Randaberg: Tony Montana Nana Enow (37) og Eirik Bjørbø (71).

Kampen sett under ett var det ikke ufortjent at hjemmelaget tok alle tre poengene. Samtidig hadde de ikke altfor mange store målsjanser heller.

Hundvåg hadde ballen mye og dominerte før pause, men Randaberg jobbet seg inn i kampen før pause.

Randaberg gjennomførte en bra andre omgang, der de tok ledelsen da Eirik Bjørnø dundret et frispark fra cirka 20 meter opp i krysset og i mål. Ledelsen holdt de til det gjensto tre minutter.

Avdyl Haxhiu var frampå på denne måten to ganger i andre omgang og burde strengt spikret seieren for Randaberg. Men det ble altså ikke sånn. Foto: Sigbjørn Berentsen

Tremålsscorer Mikkel Ørbæk Andersen lot seg ikke be to ganger da han fikk sjansen to ganger på halvannet minutt, og han snudde det hele sånn at hjemmelaget vant kampen.

– Vi mistet nok konsentrasjonen, kommenterte Randabergspiller Avdyl Haxhiu svært skuffet like etter kampen. Forøvrig hadde Haxhiu en god andre omgang for sin del. Han hadde to store muligheter til å score, men lykkes ikke med å få ballen i mål.

Se tabell og resultater her.

Her er lagoppstillingene på Hundvåg.

RIL-kaptein Eirik Bjørnø er solid på frispark. Dette skuddet fra cirka 20 meter gikk inn i krysset og det ga Randaberg ledelsen i andre omgang. Foto: Sigbjørn Berentsen

[img15397LS

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...