Randaberg avgjorde 15 minutter på overtid

En tilfreds Eirik Bjørnø konstaterer at Randaberg er på rett vei etter en ny serieserier onsdag kveld på Tau. Foto: Arkiv

Randaberg tok sin andre seier onsdag kveld på Tau, og trener Eirik Bjørnø konstaterer fornøyd at lagets selvtillit er på topp.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2019 kl 14:16

Årsaken til at det ble lagt til så mye tid i kampen mellom Midtbygdens og Randaberg, var en stygg skade på den unge RIL-spilleren Jesper Mikkelsen. Den alvorlige skaden kan ha satt ham på sidelinja i flere måneder.

Les mer om Jespers skade her.

Når det gjelder kampen mener trener Eirik Bjørnø at det nå løsner for Randaberg.

Etter 6 - 0-seier mot Egersunds 2 hjemme på Randaberg 9. mai er laget nå i fint driv framover. Marginer er litt mer på lagets side.

Se tabell her.

Etter kampen på Tau er Bjørnø mest fornøyd med at trenden fra kampen mot Egersunds 2 fortsetter, at spillerne hjelper hverandre og innsatsen er på topp.

– Vi får resultater av det nå, sier han.

Kampfakta

Fotball, menn senior, Tau, onsdag 15. mai:
4. divisjon., avd. 1

Midtbygdens - Randaberg 1 - 2 (1 - 0)

Dommer: Anders Løge, Forus og Gausel IL.

Mål, Midtbygdens: Asgeir Austigard (33)

Mål, Randaberg: Jonas Antonio Halsen (55) og Preben Andersen (105)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...