Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

– Det eneste vi er misfornøyd med, er resultatet

Kvitsøytrener Lars Kåre Pedersen. Foto: Kathrine Knutsen

Kvitsøytrener Lars Kåre Pedersen mente laget leverte årsbeste i innsats i kampen mot Vardeneset 2 tirsdag kveld, til tross for tap.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2019 kl 15:37

Fotball, menn, 5. divisjon: Vardeneset 2 - Kvitsøy 4-3.

Hvordan vil du forklare og oppsummere kampen i går?

– Det var selvfølgelig veldig surt å tape på den måten vi gjorde - avgjørende scoring 7 minutter på overtid! Vi synes selv vi gjorde en bra kamp, mot et godt VBK2 lag. Vi var lojale til det vi hadde planlagt på forhånd, og gjennomførte bra med god innsats på hele gjengen. Vi vet at mange lag vil ha ballen mer enn oss i 5. div, så vi prøver å være godt organisert og på hugget når vi får muligheter selv. Alt dette gjennomførte vi til årsbeste hos oss. Det eneste vi er misfornøyd med er resultatet. VBK2 hadde ikke mange klare muligheter utover scoringene. Det er vi også fornøyd med. Utfordringen for oss fremover, er å klare å opprettholde samme organisering og lagmoral, så har vi tro på at ballen triller litt mer vår vei i kommende kamper... Fotball består som kjent av mange tilfeldigheter, som vi ikke kan gjøre noe med uansett hvor mye eller lite vi trener.

Hvilke tanker gjør du deg om sesongen så langt?

– Som forventet egentlig. Vi trenger litt tid på å tilpasse oss nivået. Vi slipper selvfølgelig inn for mye mål: 4 stk i tre kamper på rad. To av kampene har likevel vært ganske bra fra vår side. Så vi opplever ikke at vi er en «kasteball» i divisjonen. Men tallene ser jo stygge ut foreløpig.

Hvordan er nivåforskjellen mellom 6. og 5.?

– Som forventet er nivåforskjellen større enn mellom 7 og 6, som vi opplevde i fjor. Vi må ikke glemme at vi var et 7.div-lag for to år siden, så forskjellen merkes jo. Tempoet er høyere, og spillerne på motstanderlagene er jevnt over bedre taktisk og individuelt. Nå har vi bare møtt tre lag, men det er nok også slik at alle lagene er mye jevnere besatt enn det som kan være tilfelle i 6 og 7 div.

Hva gjør Kvitsøy riktig? Og hva kan de bli bedre på?

– Ja, det har jeg vel vært litt inne på allerede. Særlig i går fikk vi bedre til vår defensive organisering. Men det er naturligvis ikke perfekt, så alt kan bli bedre. Jeg mener å ha registrert at vi litt oftere enn i divisjonen under blir dratt av defensivt en mot en, både på midtbane og i forsvar. Det skal vi ha litt fokus på å forbedre! Ellers prøver vi å forbedre/utvikle et større repertoar offensivt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...