Karen og Rebekka spiller VM på nyåret i Skottland

Karen Forgaard var med på VM også for ett år siden. Bildet er derfra. Foto: Privat

Ishockeyspillerne Karen Forgaard (17) og Rebekka Haukali (15) er tatt ut til å å representere Norges U 18-lag i VM i skotske Dumfries 6. - 12. januar 2019.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

De to jentene fikk vite om uttaket denne uka.

– Det er veldig kjekt og jeg gleder meg mye, sier Rebekka Haukali og legger til at det blir en kjekk opplevelse. Hun bor i Endrestø på Randaberg.

– Ja det blir stas, sier Karen Forgaard, som også gleder seg masse til U 18-VM. Hun bor På Bru i Rennesøy kommune.

Karen Forgaard. Foto: Kathrine Knutsen (arkiv)

Les også: Karen spiller ishockey.

De to jentene har vært med på dette laget noen ganger tidligere, så spillerne er relativ godt kjent med hverandre.

Karen har vært med på laget i tre år, og er i dette VM mest spent på Frankrike, siden det laget har variert en del fra år til år.

Les også: Med ishockey i blodet.

– Er Norge gode nok til å vinne? Hun trekker litt på det før svaret kommer:

– Jeg tror vi er gode nok til å vinne, og vi har jo alltid et håp om det. Vi har gjort det bra på treningssamlinger.

U 18-landslaget reiser til Skottland for å samles 2. januar 2019. Da blir det treninger samlet før VM-kampene begynner 6. januar, og da skal Norge spille mot Nederland.

Se oppsettet her.

Rebekka Haukali. Foto: Sigbjørn Berentsen (arkiv)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...