Alvorlig skade setter Jesper ut av spill i flere måneder

Jesper Mikkelsen på vei ut fra tau kunstgress onsdag kveld.

Jesper Mikkelsen pådro seg to brudd i nedre del av ene leggen da Randaberg spilte mot Midtbygdens onsdag kveld. Han vil være ute av spill i lengre tid framover.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2019 kl 14:15

– Dette er synd for Jesper sin del, sier trener Eirik Bjørnø og begrunner det med spillerens gode sesongstart, og der han også har tegnet seg på scoringslista.

Bygdebladet var i kontakt med pårørende til Jesper torsdag. Spilleren selv uttaler at han er glad for støtten fra trenere og lagkamerater, deriblant Omar Sande. Og ikke minst takker han Dino og Miran Serdarevic, som ble med til sykehuset.

Jesper pådro seg to brudd i nedre del av den ene leggen etter en duell med Midtbygdens keeper. Han skal bli operert torsdag, og krysser fingre for at det går greit, at legene ikke finner komplikasjoner når de åpner opp.

– Fotballmessig er jeg nok ute i flere måneder, innser Jesper Mikkelsen. Men han har allerede satt seg et mål å jobbe mot.

Les også: Randabergseier på Tau.

– Det er å score på MIL-keeperen i returoppgjøret til høsten, sier han.

Det ble lagt til 20 - 25 minutter i kampen på Tau onsdag fordi Jesper hadde så store smerter at lagkamerater ikke våget å flytte ham utenfor banen i frykt for at han skulle besvime. Så kampen ble stoppet i påvente av ambulanse.

Forøvrig ønsker Jesper alle en fin 17. mai, selv blir han på sykehuset.

Jesper på sykehuset torsdag formiddag kort tid før han ble operert. Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...