Frode surfer mot toppen i Norgescupen

Frode Goa under Norgescupens andre runde i Lofoten. Foto: Andreas Wolden

Randabergmannen Frode Goa har inntatt en foreløpig andreplass i Norgescupen i surfing. Nå tar 42-åringen sikte på gullet.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Andre runde av Norgescupen i surfing ble nylig arrangert i Lofoten, hvor Frode Goa var blant dem som red bølgene. Der tok han seg hele veien til finalen.

- Det spisset seg til i finalen, hvor blant andre tre landslagssurfere deltok, inkludert meg selv. Jeg var noe uheldig med bølgene som var relativt små. Likevel gjorde jeg det godt, og endte opp på en fjerdeplass i cupens andre runde, forteller Goa.

Med det ligger randabergbuen på en foreløpig andreplass i cupen.

Les også: Frode (42) surfet seieren i land under internasjonal storturnering

Frode Goa i aksjon. Bølgene var små, men Frode gjorde det beste ut av det, og tok seg helt til finalen i cupens andre runde. Foto: Andreas Wolden

Tar sikte på gullet

Norgescupen i surfing deles inn i fire surfekonkurranser som blir avholdt rundt omkring i Norge. Første runde ble arrangert på Flø og den andre, som nevnt, i Lofoten. Videre arrangeres tredje runde i Saltsteinen og den fjerde på det som kan beskrives som Goas hjemmebane, nemlig Jæren. Endelig dato for siste runde er enda ikke satt, men arrangeres trolig i oktober eller november.

Selv har 42 år gamle Goa satt seg et klart mål for årets cup.

- I fjor vant jeg Norgescupen. Nå har jeg planer om å vinne den igjen, sier den målbevisste surferen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...