Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Enda flere forsterkninger

Nye spillere på a-laget: Søtrene Seline og Marita Bringsjord samt randabergjenta Nora Landsnes Jensen har signert over til RIL fotball. Foto: Privat

Fotball: Randaberg damelag signerte nylig randabergjenta Nora Landsnes Jensen. Og søstrene Marita og Seline Bringsjord.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Dette er en svært dyktig fotballspiller som vi tror kan bli en nøkkelspiller for oss, sier assistentrener Inger Anette Lorentzen om Landsnes Jensen som tidligere spilte for Hinna.

– Fordi?

– Fordi hun har en spillerstil vi trenger. Hun har meget godt overblikk, god spilleforståelse og veldig god pasningsfot, utdyper Lorentzen.

Akkurat hvilken rolle de vil gi henne på banen har de ikke bestemt seg for enda.

– Vi gleder oss til å teste spillere i posisjoner i flere treningskamper fremover nå i februar.

I tillegg til Landsnes Jensen signerte RIL fotball noen dager senere ytterligere to spillere til a-laget.

– De to unge, fremadstormende søstrene Seline og Marita Bringsjord har meldt overgang til oss fra Viking. Dette er to dyktige spillere som har mye å bidra med i vår spillegruppe, slår assistentreneren fast.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...