Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Eirik Bjørnø og Vegard Eltervåg blir hovedtrenere i 2019

Eirik Bjørnø er blir ny hovedtrener for Randaberg, menn senior.Dette ble klart onsdag ettermiddag. Foto: Sigbjørn Berentsen

– Vi har satt sammen et nytt trenerteam for vårt a-lag i 4. divisjon, sier styreleder i Ril fotball, Torgeir Kjøll.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2018 kl 19:49

Trenerteamtet består av hovedtrenerne Eirik Bjørnø og Vegard Eltervåg og keepertrener Dino Serdarevic.

Vegard sa opp jobben sin som fysisk trener i Egersund i november. Han skal også være fysisk trener i Randaberg. To uker etter oppsigelsen tok RIL fotball kontakt for å høre om han kunne være aktuell for gamleklubben.

– Randaberg er moderklubben, så den står nær meg. Her er mye spennende på gang med å kunne bygge et lag av lokale, unge spillere. Så vil vi gjerne ha spillere fra Randaberg som nå er i andre klubber i distriktet hjem igjen, sier Vegard Eltervåg til Bygdebladet.

– Hvordan skal du og Eirik Bjørnø få tak i dem?

– Vi kjenner flere som spiller i både 2. og 3. divisjon, og jeg ser at det kanskje ikke er det meste spennende å ta steget ned i 4. divisjon. Men de skal absolutt vite at de er velkommen, svarer han.

Eltervåg er utdannet fysioterapeut fra England, og skal også gjøre en jobb som fysisk trener i RIL fotball, og hele klubben skal kunne dra nytte av hans tjenester på dette området.

Vegard Eltervåg er også en del av trenerteamet for Randabergs a-lag, menn senior i 2019. Han skal dele ansvaret som hovedtrener med Eirik Bjørnø. Foto: Kathrine Knutsen

Bygdebladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med Eirik Bjørnø onsdag ettermiddag.

I desember har Randabergs a-lag fri. Vegard Eltervåg sier at første trening etter nyttår mest sannsynlig blir mandag 7. januar.

Randaberg menn senior er som kjent klar for en ny sesong i 4. divisjon, avdeling 1 i 2019. Avdelingsoppsettet finner du her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...