Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Bjørn og Eivind håper på spilletid i finalen

Eivind Hettervik (t.v.) og Bjørn Oltedal håper å få gode opplevelser på lørdag. Foto: Sigbjørn Berentsen

Ungguttene Eivind Hettervik og Bjørn Oltedal har aldri vært i seniorfinale tidligere. De håper på spilletid lørdag.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Brage (Roalkvam) er jo med og vil nok bli valgt på grunn av rutine, sier Bjørn Oltedal og Eivind Hettervik er enig. De to unge oppleggerne har fått spilletid i serien denne sesongen på grunn av Brage Roalkvams fravær.

- Vi er godt fornøyd med å ha fått spilletid, og har lært mye av å spille på dette nivået, sier Eivind Hettervik.

Randabergs herrelag er klar for NM-finale førstkommende lørdag i Ekeberghallen i Oslo. Førde er motstander.

- Vi er så godt forberedt vi kan være, Førde skal få møte et annet Randaberg-lag nå enn da vi tapte mot dem i serien før jul, sier trener Tor Ragnar Gilje, som gir Førde favorittstempelet. Randaberg gjennomførte nylig ei hel treningshelg i Randaberghallen og fikk øvd på viktige ting.

Randaberg-herrene drar til Oslo fredag ettermiddag. De skal ha en trening i Ekeberghallen fredag kveld og en trening lørdag morgen.

- Et heltent Førde-lag venter oss, så jeg forventer mye vilje og høyt tenningsnivå, som vi skal forsøke å regulere til å være akkurat passe, smiler Randabergs hardtslående angriper Ask Helland-Hansen. Dette gleder han seg til, noe også opplegger Brage Roalkvam gjør, han som aldri har spilt cupfinale før.

Siste med #Randaberg VolleyballVis flere

Siste med #VolleyballVis flere

Randaberg sikret seriesølv i eliteserien

Volleyball: Randaberg på 2. plass i eliteserien

Førde ble for sterke i seriefinalen.

Førde vant klart og fikk en god start på seriefinalen

Førde vant klart og fikk en god start på seriefinalen

Volleyball, eliteserie sluttspill.

Randaberg er klar for sluttspillfinale

Randaberg er klar for sluttspillfinale

Volleyball, menn senior.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...