Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

15-åring bidro til sterk RIL-seier

Debutanten Adrian Bø Wasbø (15) scoret en gang, og nøyde seg ikke med det. Han fikk enda en mulighet til å vise fram at han har et godt skuddbein, men ballen gikk utenfor ved denne anledningen. Foto: Sigbjørn Berentsen.

– Kjekt å score, sa Adrian Bø Wasbø litt beskjedent like etter kampslutt. Han hadde nettopp vært med i en seriekamp Randaberg kontrollerte fullstendig i nesten samtlige 90 minutter.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Fotball, menn senior, 4. div. avd. 2, Randaberg stadion, 11. august:
Randaberg - Midtbygdens 4 - 0 (1 - 0)
Tilskuere: Ca. 40.
Dommer: Lucian Popa, Hana IL.
Mål, Randaberg: Christer Håland (29), Eirik Bjørnø (54), Vegard Eltervåg (69) og Adrian Bø Wasbø (85).
Gult kort: Alexander Aukland Smith (Midtbygdens) og Stian Tunge (Randaberg).
Hjørnespark: 2-5.

Hjemmelaget hadde ballen mest gjennom kampen, men skapte få store målsjanser. I starten ble ballen sendt mye på tvers av banen, men akkurat det ble bedre utover i kampen og de klarte å komme seg framover og i angrep.

Christer Håland feirer Randabergs første mål som han selv sørget for halvtimen ut i første omgang. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Christer Håland har for vane å ha fire-fem målsjanser før han klarer å score mål. Men i kveld scoret han på sin aller første sjanse. Det skjedde etter 29 minutter og Randaberg gikk til pause med ettmåls-ledelse.

Etter pause fikk Randaberg et frispark cirka 25 meter fra mål. Eirik Bjørnø la an storslegga, drylte i vei et skudd som gikk inn i nettet bak Midtbygdens keeper Kristian Nag.

Vegard Eltervåg er tilbake i Randaberg igjen, og spilte sin første seriekamp på lenge fra start denne kvelden. Muligheten han fikk ved 69 minutter lot han ikke gå fra seg, det var en slags retur og han dundret bare til ballen gikk i mål igjen. 3 - 0.

Alle disse tre debuterte i seriekamp for Randaberg fredag kveld. fra høyre, Adrian Bø Wasbø (15), Kasper Steinnes (15) og Jesper Mikkelsen (14). Foto: Sigbjørn Berentsen.

Bak motstanderens mål varmet ungguttene Jesper Mikkelsen (14), Kasper Steinnes (15) og Adrian Bø Wasbø (15) opp lenge i den andre omgangen. De hadde fått beskjed fra trener Erik Fuglestad at alle skulle få spille, og de så fram til å komme innpå.

Dette ville også være debutkampen til de tre ungguttene. Og hvilken opplevelse ble ikke det da for Adrian Bø Wasbø, som våkent var på rett plass da Midtbygdens keeper ikke klarte å holde et høyt frispark, ballen gikk over ham og Adrian sørget for å ekspedere den videre i mål.

15-åringen var med å føre Randaberg opp på 2. plass i 4. divisjon, avd. 2.

Se tabell og resultater her.

Randaberg hadde mye å juble for denne fredagskvelden. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...