Spiller opp til vårfest i fullsatt telt

Kjell Arve Hestetun spiller opp til vårfest i Randaberg sentrum. Foto: Marianne Sunde Hestetun

Trubaduren Kjell Arve Hestetun spiller opp til vårfest neste lørdag, i det som trolig blir et fullsatt telt med godt og vel 300 publikummere.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2019 kl 21:02

Neste lørdag kveld spiller trubaduren og gjøgleren Kjell Arve Hestetun opp til vårfest i Randaberg sentrum, i forbindelse med Vårmarken 2019.

Med gitaren under armen og pianist Sven Inge Bjørnevik ved sin side tar han det populære konseptet «Lun Aften» til teltet på torget.

- «Lun Aften» er et konsept hvor vi spiller musikk, prater, arrangerer quiz med flotte premier og drar i gang allsang. Det skal minne om et godt gammeldags TV-program, og målet er å skape en lun, koselig og fin atmosfære, forteller Kjell Arve, mannen bak kallenavnet «Hesten».

Tror på fullt telt

Det er fremdeles en liten uke til «Hesten» og Sven inntar teltet med plass til godt og vel 300 publikummere, men allerede nå har svært mange sikret seg billetter til showet.

- Nå er det solgt 250 billetter. Det er vi selvsagt er veldig godt fornøyde med. Vi har imidlertid tro på å få solgt unna de siste 50 billettene innen lørdag. Det blir nok fullt telt, sier trubaduren før han legger til:

- Alt publikum behøver å ta med seg er godt humør. Videre skal vi sørge for et par timer med god stemning fra scenekanten.

Kjell Arve er for øvrig kjent for å by på en og annen overraskelse. Han forteller Bygdebladet at han også ved denne anledningen har planer om å gi publikum noe ekstra.

Akkurat hva han har stelt i stand denne gangen ønsker han selvsagt ikke å røpe. Det får publikummerne vite først lørdag kveld.

- Vi gleder oss

Kjell Arve har underholdt både nært og fjernt ved svært mange anledninger tidligere, men ikke i forbindelse med Vårmarken på Randaberg. Nå ser Kvitsøy-mannen fram til å opptre også her.

- Det blir stas å dra i gang «Lun Aften» i den nærmeste nabokommunen, Randaberg. Vi gleder oss, avslutter Kjell Arve.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...