Spektakulær RIL-scoring holdt ikke til seier

Eirik Bjørnø sto for RILs eneste mål i kampen mot Midtbygdens. Målet var at det spektakulære slaget. Foto: Arkiv

RIL-trener Eirik Bjørnø ser stadige forbedringer i laget tross nok et tap. Når nærmest halve troppen er tilbake fra sykdom og skade, tror han RIL kommer til å slå godt i fra seg.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2019 kl 11:07

– Jeg synes dette var den beste treningskampen vi har spilt så langt i oppkjøringen. Vi gjorde alt det vi ble enige om på forhånd. Vi skapte flere sjanser og sprang mer enn motstanderlaget. Det manglet bare litt på nøyaktigheten i siste tredjedel av spillet, oppsummerer RIL-trener Eirik Bjørnø etter kampen mot Midtbygdens torsdag kveld.

Hjemmelaget hang lenge med i kampen, men gikk til slutt på et 1-3-tap for en av sine motstandere i 4. divisjon den kommende sesongen, Midtbygdens IL.

Den spillende RIL-treneren sto selv for hjemmelagets eneste mål for kvelden. Målet var av det spektakulære slaget.

– Det høres nok absurd ut, men scoringen kom direkte fra et hjørnespark, sier Bjørnø.

– Rett i lengste da, eller?

– Nei, faktisk ikke. Den skrudde inn i nærmeste. Det var overhodet ikke intensjonen, sier han lattermildt.

Les også: Sterk i troen tross stortapet

Skadeskutt tropp

Det var et skadeskutt RIL som stilte til start torsdag kveld, med kun 13 av 23 spillere fra A-lagstroppen. Selv om det naturligvis påvirket kampen for hjemmelaget, ønsker ikke Bjørnø å skylde på skadeproblemer som utslagsgivende for kampresultatet.

– Nei, vi taper også på grunn av at vi gir bort et par unødvendige mål som vi kunne ha avverget. Samtidig skal det sies at jeg tror vi kommer til å slå godt fra oss når folk begynner å komme tilbake fra sykdom og skader, sier Bjørnø.

Blant dem som har vært ute med skade er nysigneringene Vegard Meling Nesse og Nicolai Strømsvold. Marcus Bø har også slitt med en overtråkk, men fikk på torsdag fem minutter i slutten av kampen.

Neste treningskamp blir et ekte lokalderby, mot Mastra IL i Randaberg Arena. Kampen spilles torsdag 28. februar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...