Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Solid seier i første treningskamp

Randaberg damelag sitt trenerteam: Fra venstre assistenttrener Olav Vistnes og Inger Anette Lorentzen, hovedtrener Kjetil Løland, assistenttrener Ørjan Jensen og oppmann Rolf Raustein. Foto: Kathrine Knutsen

Randaberg damelag er i gang med sesongoppkjøringen og kan allerede vise til 7-1 seier i sin første treningskamp mot Hinna 2. Hovedtrener Kjetil Løland sier det er viktig å ta med seg vinnerviljen og innsatsen fra forrige sesong inn i denne.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hva er det beste dere tar med dere fra fjorårets sesong?

- Det best vi tar med oss fra fjorårets sesong er mange flinke og treningsvillige fotballspillere, sier hovedtrener for Randaberg damelag, Kjetil Løland.

- Men, vi tar også med oss vinnerviljen, innsatsen på trening og lysten til å vinne fotballkamper.

Har dere hatt noen lærdommer som dere tar med dere opp mot denne sesongen?

- Sørge for bred nok stall. En stall som varer helt til sesongslutt.

Er dere i gang med sesongoppkjøringen?

- Vi er i gang med tre økter hver uke. Det skal også lages til et styrkeprogram som hver enkelt skal følge. En treningskamp. RIL vs. Hinna 2 = 7-1.

Blir det andre rutiner nå etter at dere tar over? I så fall hva?

- Det er mange gode rutiner i gruppa som vi tok over. Vi bygger videre på de gode rutinene som allerede er etablerte og kjente blant spillerne.

Hvordan ser spillerstallen ut?

- Spillerstallen ser bra ut. Vi har beholdt størstedelen av damene fra i fjor. Det er tatt opp fem jenter fra egne rekker. Pluss tre-fire nye fra omkringliggende klubber. Svært godt oppmøte på trening, i snitt 18 stykk per trening. Foreløpig er vi 21 stykk i troppen. 12 av 21 er Randabergjenter (ei som er opprinnelig Mastrajente, men har spilt i RIL de siste tre årene). 11 av 21 har junioralder, altså 17-19 år.

Hva tenker dere om puljen dere har fått?

- En pulje med mange kjente lag.

Hva er mest spennende/ utfordrende her?

- Det er alltid spennende å måle krefter mot gode lag. I denne pulja er det flere lag som kommer til å gi oss svært god motstand.

Hvilken type fotball er det dere skal spille?

- Det blir nok litt endringer i formasjonen i forhold til i fjor.

Hva blir det viktigste å fokusere på nå i starten?

- Samkjøre gruppa.

Og til slutt, hva er ambisjonen for sesongen?

- Ambisjonene blir satt sammen med spillergruppa i løpet av februar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...