Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Solid Randaberg-seier i Sandnes

Hanne Haugen Zylstra var tilbake i Randabergdrakta i Sandnes mandag og leverte godt. Foto: Sigbjørn Berentsen

Randaberg hadde få problemer mandag kveld med å gå videre til kvartfinale i NM.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Randaberg Volleyball har noen få spillere på elitelaget for kvinner i årets sesong- Det har fått klubben til å samarbeide med Topp Volley om lån av spillere i NM.

De tre spillerne Emilie Olimbstad, Rugile Lavickyte og Frida Berntsen som går på Topp Volley-gymnaset i Suldal, skal spille for Randaberg i årets NM-kamper.

- Håper vi kan bidra positivt, sier Emilie Olimbstad.

De tre spiller eliteserie for Topp Volley, som forøvrig vant 3 - 1 da Randaberg nylig gjestet Suldal i serien. Emilie, Rugile og Frida kjenner Randabergs spillere etter å ha spilt mot dem. Men det er annerledes når de skal spille på samme lag.

Volleyballtalentene Emilie Olimbstad (t.v.), Rugile Lavickyte og Frida Berntsen i Topp Volley debuterte for Randaberg i Sandnes. Foto: Sigbjørn Berentsen

- Vi skal ha en treningsleir sammen hele førstkommende helg i Randaberghallen, det blir bra, sier Frida og Rugile.

Kvartfinaler i NM spilles helgen 17. - 18. november. På grunn av kostbar reise blir det sannsynligvis dobbeltkamp i Volda for Randaberg.

- Vi testet spillere i flere nye posisjoner. Noe fungerte og noe gjorde det ikke, sa RIL-trener Espen Sørbø etter Sandnes-seieren.

Fakta

Volleyball, NM, kvinner senior:
Sandnes, Giskehallen 29. oktober

Tilskuere: Ca. 60

Sandnes - Randaberg 0 - 3

Sett: 19 - 25, 19 - 25, 15 - 25

Tilskuere: Ca. 60

Her er Randabergs NM-lag på kvinnesiden sesongen 2018 - 2019. Foto: Sigbjørn Berentsen

Emilie Olimbstad debuterte for Randaberg i Giskehallen, og nå ser hun fram til treningshelg i Randaberghallen kommende helg for å bli enda mer kjent med de hun skal spille NM-kamper sammen med denne sesongen. Foto: Sigbjørn Berentsen

Hanne Haugen Zylstra i aksjon i Giskehallen mandag kveld. Foto: Sigbjørn Berentsen

Siste med #Randaberg VolleyballVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...