Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Snart åpnes denne lekeplassen

Åpning: Andreas Polster sier at lekeplassen kan stå klar allerede om en til to uker. Foto: Jan Henrik Heggebø

Barna i Leiasundet er i ferd med å få seg en helt ny samlingsplass.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2018 kl 09:15

– Se på dette. Nå begynner vi virkelig å se konturene av en skikkelig flott lekeplass, skyter Andreas Polster, rådmann i Kvitsøy kommune.

Han har tatt turen til Langøyveien i Leiasundet sammen med teknisk sjef, Johan Vistnes. Der er den gamle lekeplassen jevnet med jorden, og en ny og større lekeplass er i ferd med å ta form.

Arbeidet med ny lekeplass begynte for knappe to måneder siden, men allerede nå nærmer den seg ferdigstilt.

Klatrestativet er på plass, kunstgress og gummimatte er lagt, rutsjebanen står klar og dissestativet er godt forankret i jorden.

Nytt: Lekeplassen i Leiasundet har fått seg en skikkelig oppgradering. Foto: Jan Henrik Heggebø

Nå gjenstår det bare å få på plass en gapahuk, planter i og rundt lekeområdet, gjerder og den lille strandlinjen helt nede ved sjøkanten.

– I tillegg skal det settes opp fotball- og håndballmål, basketballkorg og annet ustyr til barna. Dette blir en svært allsidig lekeplass som vi tror mange kommer til å benytte seg av, sier Polster.

Rådmannen sier at det var nødvendig å oppdragere den gamle lekeplassen.

– Det bor svært mange barn her i Leiasundet, og vi mener at de fortjener en ny og bedre samlingsplass. Flere foreldre har vært i kontakt med kommunen og ønsket en oppgradering av lekeplassen. Nå får de det, sier Polster, som tror lekeplassen er åpen for bruk om to til tre uker.

Selv om den snart står klar for bruk, tror ikke rådmannen at det blir en offisiell markering før til våren 2019.

– Da får vi se om vi kan finne på noe sprell, og virkelig markere åpningen av denne flotte lekeplassen, avslutter Polster.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...