Slutt for Landsbytrippelen

Oppslutningen om Landsbyrittet og Landsbyløpet har vært dalende de siste årene. Nå legges Landsbytrippelen AS ned. Foto: Arkiv

Det blir verken Landsbyritt, Landsbyrenn eller Landsbyløp i Randaberg i 2018.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2017 kl 09:44

– De to siste årene har vi gått med et lite overskudd, men selskapet har gammel gjeld. Vi forsøker nå å få til en styrt avvikling, sier administrerende direktør i Landsbytrippelen AS, Olav Nybø. Alternativet er at selskapet går til skifteretten.

Landsbytrippelen er gjennomført i åtte år, men nå er det over. I trippelens glansdager var det både sykkelritt, løp og rulleskirenn i Randaberg. På det meste var det 1800 deltakere i rittet og 620 deltakere i løpet. I år var det 445 deltakere i rittet og 200 i løpet.

– De siste årene føler jeg at vi har gått i motbakke. Det har vært stadig færre deltakere, og vi får ikke til den landsbyfesten vi håpet å få til. I tillegg er det nye og strengere krav til vakter, høy kostnad ved leie av Randaberg Arena, og det er vanskelig å få tak i nok sponsorer, forteller Nybø.

Han legger til at selskapets gjeld ikke har vært avgjørende for beslutningen som styret nå har tatt.

– Årsakene til at vi nå legger ned er at det er færre deltakere, og bygden er ikke med oss slik vi hadde ønsket. I tillegg kommer strengere krav fra vegvesenet til vakter, og alt arbeidet og kostnadene ved å arrangere trippelen. Vi vil takke alle de som har vært med på arrangementene våre. De har gjort ritt, løp og renn til en fin opplevelse for oss som har jobbet med dette, sier Olav Nybø.

Administrerende direktør Olav Nybø i Landsbytrippelen AS retter en takk til alle som gjennom årene har vært med på ritt, renn og løp, men mener ikke lenger er hensiktsmessig å fortsette med arrangementene. Foto: Arkiv

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...