Skikkelig opptur for lokal sykkelklubb på Randabergfjellet

Jens Ove Raustein ble klubbens klatregeit. Foto: Privat

14 spreke syklister konkurrerte om å bli Randaberg Sykkelklubbs «klatregeit» i vind og varme.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Tirsdag 8. mai var det duket for det aller første uoffisielle klatre-klubbmesterskapet i Randaberg Sykkelklubb. Klubbens «klatregeit» skulle kåres, og i over 20 graders varme og sterk vind skulle deltakerne sykle fra Tungenesveien og opp bakkene til toppen av Randabergfjellet.

Det var godt humør blant de spreke deltakerne i klatremesterskapet. Foto: Privat

Det var 14 klubbmedlemmer som stilte til start i godt over 20 varmegrader og kuling. Syklistene syklet opp det bratte strekket to ganger, og det var beste tiden av de to omgangene som talte.

- Vi sykler jo opp og ned bakken til Randabergfjellet hele tiden, og det er vel sjelden vi har lagt merke til at bakken er så bratt og tung som i går, sier klubbleder Gro Lærum Håland.

Jens Ove Raustein ble klubbens suverene «klatregeit» med tiden 1:35:00. På andreplass kom Jarl Hovden, og like bak kom Ove Bore på tredjeplassen.

Etter innsatsen vanket det grillede pølser, snacks, saft og kaffe til de slitne syklistene. Foto: Privat

Randaberg Sykkelklubb har omlag 60 medlemmer, og cirka en tredel av dem er aktive.

- For oss er det viktig at vi har det kjekt samtidig som vi har et tilbud for dem som vil satse, sier klubbens leder.

Hun har som mål at de på hvert klubbarrangement skal dra med seg to nye slik at miljøet kan vokse.

- Vi legger opp treningene, både intervalltreningene på Bø og langturene, slik at alle kan være med, forteller hun.

Det sportslige er viktig, samtidig som det sosiale og samholdet også er en viktig faktor i Randaberg Sykkelklubb. I fjor syklet en del av klubbens medlemmer Kristiansand - Hovden, en strekning på 21 mil, sammen med medlemmer fra Sandnes Sykkelklubb. I år sykler de Bergen - Voss sammen under paraplyen «Slow Train». Til sammen er de 34 syklister, 9 av dem fra Randaberg.

Det vanket premieposer til alle de 14 deltakerne i det uoffisielle klubbmesterskapet. Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...