Skal ansette ny rådmann raskt

Dette er Fellesnemda, de 33 medlemmene som de to neste årene vil ha hovedansvaret for å få til en god prosess med å bygge Nye Stavanger kommune. Første oppgave er blant annet å rekruttere prosjektleder/rådmann for den nye kommunen. Første møte i det er denne uka. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Den nye prosjektlederen/rådmannen skal rekrutteres internt blant dagens rådmenn. Arbeidsutvalget til Fellesnemda bestemmer i dag om det blir slik.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

8. august i år kartla ordførerne i Finnøy og Stavanger og varaordføreren i Rennesøy interessen for den nye stillingen med de tre eksisterende rådmennene i de tre kommunene. Dette er Per Kristian Vareide (Stavanger), Birger Clementsen (Rennesøy) og Helene Ohm (Finnøy).

Med bakgrunn i samtalene anbefaler ordførerne en intern rekrutteringsprosess for å få ansatt prosjektleder som skal se til at målene i intensjonsavtalen for Nye Stavanger kommune blir nådd.

Den som blir ansatt i stillingen skal lede prosjektet med å bygge den nye kommunen, og vil fortsette som rådmann i nye Stavanger kommune fra etableringstidspunktet 1. januar 2020.

Det første offisielle møtet i Arbeidsutvalget til Fellesnemda er i dag, onsdag 23. august. Det skal avholdes i formannskapssalen i rådhuset i Stavanger. I AU sitter tre medlemmer fra hver av kommunene Stavanger, Finnøy og Rennesøy, som du finner her.

Forslaget er at prosjektleder/rådmann skal rekrutteres internt blant rådmennene i Finnøy, Rennesøy og Stavanger. Hva som forventes av vedkommende som blir tilsatt kan du lese om her.

Målet er å gjennomføre rekrutteringen av prosjektleder/rådmann så raskt som mulig. Hvis ikke det lykkes, anbefales det at rekrutteringsteamet får fullmakt til å oppnevne en midlertidig prosjektleder.

Det nevnte rekrutteringsteamet skal ha 9 medlemmer, to politikere og en tillitsvalgt fra hver av de tre kommunene. Arbeidsutvalget skal gjøre vedtak om dette i dag, og så skal Fellesnemda behandle saken på sitt første offisielle møte på Utsyn (Finnøy) mandag 28. august.

Så kan det nevnes at møter i Fellesnemda er åpne for publikum.

Siste med #KommunereformVis flere

Fylkesmannen vil ha mer kunnskap om kommunenes holdninger til kommunestruktur

Ny runde om kommunestruktur

Fylkesmannen vil ha mer kunnskap.

Fylkesmannen skal stimulere i ny runde om kommunegrenser

– Lite framtidsrettet grense

Kommunegrense Randaberg - Nye Stavanger.

– Nær folk er viktig når vi skaper en ny kommune

Sp: – Tjenester nær folk

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...